Alfabet Reclame
Vriezendijk 1, 7683 PL Den Ham (Overijssel)

Google Adwords Campagne laten opzetten

Alfabet Reclame BV is specialist in het opzetten van een Google Adwords Campagne.
Wij hebben Google Adwords en Google Analytics gecertificeerd personeel. Doordat Google onderhevig is aan veranderingen zijn wij dagelijks bezig met de ontwikkelingen in google.

Google Adwords Campagne

Google Adwords Campagne verhoogt ROI

De investeringen voor het inzetten van een reclamecampagne zullen op den duur terug verdiend moeten  worden (ROI: Return On Investment). Bij het inzetten van een Google Adwords Campagne is er meer controle. Dit in tegenstelling tot adverteren in bijvoorbeeld geprinte media. Vooraf wordt namelijk met de klant besproken wat de investering per dag mag worden (dagbudget). En de volgende vragen komen ook aan bod: Op welke dagen of welke uren van de dag wilt u gezien worden? Wat is het advertentiebereik?
Iedere campagne levert tijdens de campagne concrete informatie op. Een campagne levert niet alleen financieel meer voordelen op. Maar bij een Google Adwords Campagne ontvangt u informatie betreffende het zoekgedrag van uw doelgroep. U kunt dus meteen inspelen op de wensen van uw potentiële klanten. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld de campagne en/ of uw website aan te passen.

Neem contact op voor meer informatie

0546 – 67 37 70

 

Instellen van doelen in Google Adwords Campagne

Voordat we beginnen met adverteren in Google Adwords, gaan we vooraf doelen stellen. Dit kunnen bijvoorbeeld online bestellingen zijn, het invullen van een contact formulier, downloaden van een brochure en/of vele andere doelen die achteraf gemeten kunnen worden. Bovendien kunnen we in de campagne nadien verbeteringen toepassen, zodat meer resultaat behaald wordt.

Waarom een Google Adwords Campagne laten opzetten?

Alfabet Reclame BV heeft gecertificeerde mensen in dienst, die u op maat kunnen adviseren. Bovendien wordt u tijdens het hele traject op de hoogte gehouden van de resultaten en wordt u telkens geadviseerd. Maar ook wij zijn benieuwd naar de telefonische resultaten en de resultaten die per mail ontstaan. Zo blijft er een wisselwerking tussen klant en Alfabet Reclame BV.

google-logos

Neem contact op voor meer informatie

0546 – 67 37 70


Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.