Top

Wie zijn wij?
Vakkenners met jarenlange ervaring.

Hoe breng je het best een boodschap over? Hoe voeg je sfeer en beleving toe aan een ruimte? Hoe val je op in een plek vol prikkels? En op welke manier wijs je je gasten het beste de weg naar en in je pand?

Wij, de vakkenners van Alfabet Creatieve Fabriek, weten dat het antwoord op deze vragen schuilt in de kracht van visuele communicatie.

Een afspraak maken Offerte aanvragen

 
 

In onze creatieve fabriek ontwikkelen wij ideeën en concepten die vervolgens vertaald worden naar visuele uitingen.

Deze rollen uiteindelijk – precies volgens afspraak – van de band in de vorm van verrassende beursstands, sfeervolle inrichtingen, beletterde voertuigen, fraaie ontwerpen en heldere bewegwijzering.

Een afspraak maken Offerte aanvragen

Inspireren en realiseren in beeld en vorm!

Op maat gemaakt ontwerp en volledige uitvoering
Jarenlange ervaring in Design, Standbouw & Sign & Print
Werkende ideeën in elke branche, van A tot Z in eigen huis

Dit is wat we doen!

Onze ervaren grafische ontwerpers staan voor je klaar om jouw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om een nieuw logo, een fris ontwerp, of een perfecte vertaling, wij leveren maatwerk dat jouw merk onderscheidt. Laat ons team jou helpen bij het creëren van een nieuwe huisstijl, een opvallende beursstand of ander creatief middel dat past bij jouw visie en doelen.

Lees Meer!

Bij Alfabet begrijpen we dat standbouw maatwerk vereist. Turnkey werken is onze standaard. Elke klant heeft unieke doelen, budgetten en uitstralingen. Wij ontwerpen, produceren en leveren beursstands op maat, of het nu gaat om een exclusief design, een herbruikbare modulaire stand of een combinatie daarvan. Ons ervaren team staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Lees Meer!

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van diverse communicatiedragers, zoals autobelettering, drukwerk, binnen- en buitenreclame en andere sign-producten. Met onze uitgebreide kennis en mogelijkheden helpen we je snel en vakkundig verder op het gebied van Sign & print, zodat jouw boodschap effectief wordt gecommuniceerd.

Lees Meer!

De eerste indruk is van onschatbare waarde, vooral voor jouw winkel, kantoor of tijdelijke werkplek. Laat je inspireren door onze kleurrijke muurprints en verbeter de privacy en akoestiek met onze op maat gemaakte geluidsabsorberende schermen en privacyfolies. Creëer een ruimte die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en comfortabel.

Lees Meer!

Contactpersonen

Carl Exel

Commercieel directeur / Eigenaar (06) 10 47 73 09

Marieke Ardesch

Verkoopadviseur (06) 50 49 81 39

Martin de Jonge

Operationeel directeur / Eigenaar (06) 46 18 91 03

Stan Hoekjen

Werkvoorbereider 06 46 51 00 52

Chris Froon

Grafisch vormgever (0546) 70 52 36

Mirjam Veneman

Grafisch vormgever (0546) 70 52 35

Samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen?

Op zoek naar een creatief idee, effectieve beursstand of ijzersterke vormgeving? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze vakmensen.