Top

Wie zijn wij?
Vakkenners met jarenlange ervaring.

Hoe breng je het best een boodschap over? Hoe voeg je sfeer en beleving toe aan een ruimte? Hoe val je op in een plek vol prikkels? En op welke manier wijs je je gasten het beste de weg naar en in je pand?

Wij, de vakkenners van Alfabet Reclame, weten dat het antwoord op deze vragen schuilt in de kracht van visuele communicatie.

Een afspraak maken Offerte aanvragen

In onze creatieve fabriek ontwikkelen wij ideeën en concepten die vervolgens vertaald worden naar visuele uitingen.

Deze rollen uiteindelijk – precies volgens afspraak – van de band in de vorm van verrassende beursstands, sfeervolle inrichtingen, beletterde voertuigen, fraaie ontwerpen en heldere bewegwijzering.

Een afspraak maken Offerte aanvragen

Inspireren en realiseren in beeld en vorm!

Op maat gemaakt ontwerp en volledige uitvoering
Jarenlange ervaring in Design, Standbouw & Sign & Print
Werkende ideeën in elke branche, van A tot Z in eigen huis

Dit is wat we doen!

Op zoek naar een nieuw ontwerp of logo, een frisse grafische update of een perfecte vertaling op basis van een bestaand ontwerp? Onze grafische ontwerpers werken vanuit jouw input, met creativiteit en ervaring om een nieuwe huisstijl, beursstand of ander middel te ontwerpen!

Dit moet je zien!

Standbouw is maatwerk. Turnkey werken is bij ons de standaard! Iedere klant heeft zijn eigen doelstellingen, budget én uitstraling. Alfabet Reclame ontwerpt, produceert en levert jouw beursstand. Een exclusief design, een modulaire stand die volledig herbruikbaar is of juist een combinatie daarvan?

Mogelijkheden Standbouw

Wij ontwerpen, produceren en monteren elke denkbare communicatiedrager. Of het nu gaat om autobelettering, drukwerk, binnen-, buitenreclame of andere sign-producten. We hebben de kennis en mogelijkheden om jou snel en vakkundig verder te helpen.

Meer over Sign & Print

De eerste indruk is erg belangrijk en dit geldt ook voor jouw winkel, kantoor of tijdelijke werkplek. Kies voor meer inspiratie door een kleurige muurprint of ga voor meer privacy met onze op maat gemaakte geluidsabsorberende schermen of privacy folies.

Meer mogelijkheden

Contactpersonen

Carl Exel

Commercieel directeur / Eigenaar (06) 10 47 73 09

Marieke Ardesch

Verkoopadviseur (06) 50 49 81 39

Mirjam Reurink

Adviseur-projectleider (06) 33 56 85 94

Martin de Jonge

Operationeel directeur / Eigenaar (06) 46 18 91 03

Stan Hoekjen

Werkvoorbereider 06 46 51 00 52

Chris Froon

Grafisch vormgever (0546) 70 52 36

Mirjam Veneman

Grafisch vormgever (0546) 70 52 35

Samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen?

Op zoek naar een creatief idee, effectieve beursstand of ijzersterke vormgeving? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze vakmensen.