Top

Bewegwijzering in kantoor of winkel
in de juiste richting met Alfabet Reclame

Perfecte begeleiding

De bewegwijzering in en om je bedrijfspand, winkel of kantoor zorgt ervoor dat bezoekers, klanten en personeel in de juiste richting gaan. Waar parkeert een klant? Waar is het afleverpunt voor de pakketbezorger? Welke kant moet je op voor ‘Bedrijf C’ in het bedrijfsverzamelgebouw? Waar is die leuke attractie met licht en muziek effecten? De juiste bewegwijzering geeft antwoord.

Alfabet Reclame heeft veel ervaring met het maken van bewegwijzering die perfect is afgestemd op jouw situatie en heel belangrijk: jouw publiek. Zo ben je verzekerd van een perfecte begeleiding van je bezoeker naar het aanbod.

Een afspraak maken 

Laat je inspireren door onze creatieve sign oplossingen

Materiaalkennis en creatief denken komen bij sign & print samen. Mirjam Reurink is onze projectmanager Sign & Print met meer dan 12 jaar ervaring.

Bewegwijzering afgestemd op uw publiek

Bewegwijzering is in eerste instantie functioneel. Maar een bezoeker van een dierentuin verwacht hele andere bewegwijzeringsbordjes dan een bezoeker van de Tweede Kamer. Daarom is het van belang dat de bewegwijzering van je kantoor of winkel in jouw communicatiestijl word gemaakt en wordt afgestemd op het juiste publiek. Dit is dan weer terug te zien in de keuze voor bijvoorbeeld het materiaal, kleurgebruik en het wel of niet gebruiken van symbolen in combinatie met tekst

Offerte aanvragen

Voorbeelden van creatieve bewegwijzering

Bewegwijzering van hout, dibond of kunststof

In het concept dat we ontwikkelen voor bewegwijzering in je kantoor of winkel houden we rekening met de keuze van verschillende materiaalsoorten. Houten bewegwijzering kan bijvoorbeeld perfect worden toegepast in een omgeving met speelse elementen. Met dibond plaatmateriaal kan daarentegen weer een hele strakke afwerking gerealiseerd worden.

Aangenaam! Kennis maken?
Neem vrijblijvend contact op.