Top

De vakkenners van Alfabet: Carl Exel, commercieel directeur

Bij Alfabet Reclame werken mensen die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in een bepaald vak: echte ‘vakkenners’. Van grafische vormgeving tot autoreclame en van drukwerk tot standbouw. Deze maand uitgelicht: Carl Exel, commercieel directeur.

Carl komt uit Nijverdal. Hij is getrouwd met Tanja en samen hebben zij twee kinderen, Maud en Cas. In zijn vrije tijd fietst Carl graag over de Holterberg op zijn mountainbike. Inmiddels is hij al elf jaar werkzaam bij Alfabet.

Functie

“In 2009 was ik aan het rondkijken naar een nieuwe baan. Ik kwam toen op een vacature van Alfabet Reclame voor de functie van medewerker verkoop. Die vacature sprak mij aan, dus ik ben toen direct gaan solliciteren! Inmiddels ben ik doorgegroeid tot commercieel directeur binnen het bedrijf. Dit houdt in dat ik mij vooral bezighoud met het aansturen van de medewerkers op de afdelingen verkoop, marketing en vormgeving. Mijn doel voor de toekomst is om, samen met mijn collega Martin, eigenaar van Alfabet te worden. Samen willen wij ervoor zorgen dat Alfabet een mooi bedrijf blijft en dat klanten met veel plezier naar ons terugkomen.”

Klantcontact


“Wat mij het meest interesseert binnen ons bedrijf, zijn de creatieve uitingen die er gemaakt worden. Op het moment dat er weer een nieuw project binnen is, sta ik vooraan. Wat vooral belangrijk is bij zo’n nieuw project, is dat het contact met de klant goed verloopt. Wij luisteren goed naar de wensen van de klant. We beginnen dan eerst met schetsen en zorgen er uiteindelijk voor dat we een mooi uitgewerkt resultaat klaar hebben voor de klant. Samen maken we er altijd wat moois van. Als zo’n proces op rolletjes loopt haal ik daar veel energie uit!”

Als zo’n proces op rolletjes loopt haal ik daar veel energie uit!

 

 Van A tot Z


“We hebben veel mooie projecten mogen doen, maar de projecten waarbij we vanaf 0 starten blijven toch wel mijn favoriet. De klant komt dan met een vraag en wij werken dit volledig uit. We beginnen dan met het maken van een 3D ontwerp, waardoor de klant gelijk kan zien wat het eindresultaat zal zijn. Zodra de klant goedkeuring geeft kunnen we beginnen aan de uitvoering. Het is mooi om te zien hoe dit tot stand komt.

Het fijne aan Alfabet


“Wat ik heel mooi aan Alfabet vind, is dat we steeds bezig zijn met nieuwe uitdagingen. In dit bedrijf hebben we veel afwisseling in onze werkzaamheden. Dat maakt het werken hier aangenaam. Alfabet heeft verschillende vakgebieden en samen met al onze vakkenners bereiken we steeds nieuwe dingen.”

In dit bedrijf hebben we veel afwisseling in onze werkzaamheden. Dat maakt het werken hier aangenaam.

Benieuwd naar onze andere vakkenners?

Bekijk ons blog