Top

Vacature: Ervaren Signmaker (vervuld)

Alfabet Creatieve Fabriek inspireert en realiseert!
Bij Alfabet Creatieve fabriek werken mensen die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in hun vak: echte vakkenners. Onze expertises zijn: vormgeving, winkel & werkplek, standbouw en sign & print.

Als signmaker bij Alfabet Creatieve Fabriek help je ons met het realiseren van de vele signopdrachten die wij dagelijks mogen uitvoeren. Denk hierbij onder andere aan autobelettering, gevelreclame en wandaankleding. Je zult zeker van afwisseling moeten houden, want geen dag gaat voor jou hetzelfde zijn!

Over jou
Jij hebt de opleiding Signmaker niveau 3 behaald, waarna je enkele jaren praktijkervaring hebt opgedaan. Jouw opleiding heb je aangevuld met carwrap trainingen. Je bent dus zeer bedreven in het werken met folie. Je bent een nauwkeurige werker die weet van aanpakken. Je bent vriendelijk, ambitieus en enthousiast en je houdt ervan om in een team te werken.

Wat wij jou bieden
Als signmaker bij Alfabet Creatieve Fabriek ben je verzekerd van een leuke, afwisselende functie bij een creatief bedrijf. Je komt in een gezellige werkomgeving terecht, vol met creatieve en ambitieuze collega’s, die staan te popelen om samen met jou aan de slag te gaan. Daarnaast zul je ook veel ruimte krijgen om zelfstandig aan de slag te gaan. Uiteraard bieden wij jou ook een passend salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring, conform de CAO voor signbedrijven.

Klinkt dit als jouw ideale baan?
En herken je jezelf in de functie-eisen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Mail je CV met motivatie naar: info@alfabetreclame.nl. Of neem voor meer informatie contact op met: 0546 – 673 770 en vraag naar Martin de Jonge.

 Solliciteren