Top

De vakkenners van Alfabet: Koen Tijhuis, technisch medewerker

Bij Alfabet Reclame werken mensen die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in een bepaald vak: echte ‘vakkenners’. Van grafische vormgeving tot autoreclame en van drukwerk tot standbouw. Deze maand uitgelicht: Koen Tijhuis, technisch medewerker.

“In 2013 heb ik, als grafisch vormgever, stagegelopen bij Alfabet Reclame. Dat was een leuke tijd, waarin ik veel heb geleerd. Ondanks dat ik het ontwerpen heel leuk vond, kwam ik er wel achter dat ik niet elke dag achter de computer wil zitten. Ik steek liever mijn handen uit de mouwen om daarmee mooie dingen te realiseren.

2,5 jaar geleden zag ik een mooie vacature bij Alfabet Reclame voorbijkomen. Een stagebedrijf waar ik graag terug wilde komen. Door mijn ervaring bij mijn vorige werk (als verkoopmedewerker in de GAMMA) had ik al veel materiaalkennis, deze materialen mocht ik nu gebruiken om mooie dingen voor onze klanten te maken.”

 

“Elke week, elke dag is anders bij Alfabet Reclame. Ik ben heel allround bezig, dus onder andere met monteren, standbouw, lichtreclame, plakwerk en nog veel meer. Dit doe ik ook veel op locatie.”

“Deze veelzijdigheid maakt mijn werk erg leuk.”

“Het leukste vind ik om het complete plaatje te realiseren. Neem bijvoorbeeld camping Ommerland waarvoor we nu druk voor aan het werk zijn. Bijna alles wat je daar binnen/buiten ziet hebben wij gemaakt, daar ben ik dan wel trots op.”

Benieuwd naar onze andere vakkenners?

  Bekijk ons blog