Top

Standbouwers met meer dan
25 jaar ervaring

Alfabet Reclame is een standbouwbedrijf in Overijssel dat is ingericht om je snel, compleet en accuraat van dienst te zijn. In ons moderne bedrijfspand hebben we de ruimte, de mensen en de faciliteiten om vakwerk te leveren.

Wij zijn al meer dan 25 jaar standbouwers en hebben daar veel ervaring mee opgedaan. Wij verzorgen het hele proces zelf. Van concept tot productie, plaatsing en opslag.

Een maatwerk design, een modulaire stand die volledig herbruikbaar is of juist een combinatie daarvan? We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen beursstands in alle soorten en maten, exclusief, up-to-date en eventueel turnkey opgeleverd.

Van naambadges voor de medewerkers tot koffie voor jouw bezoekers. Alles tot in de puntjes uitgedacht en opgeleverd.

Een afspraak maken

Maatwerk standbouw

 

Jouw beursstand compleet op maat ontworpen en geproduceerd. Dat is maatwerk standbouw van Alfabet Reclame. In onze hal worden beursstands op maat gemaakt, gemonteerd en getest op kwaliteit. Bij standbouw op maat komt vakmanschap kijken. Onze standbouwers zijn specialisten en kennen daardoor de kneepjes van het vak. Naast het bouwen van stands zijn onze monteurs ook ervaren in het plaatsen van allerlei technische apparatuur, zoals beeldschermen, speciale verlichting en geluid.

Om het plaatje helemaal compleet te maken, wordt er ook nagedacht over de inrichting, het meubilair, visuele elementen en de opslag. De vorm en grootte van de stand moet namelijk afgestemd zijn op de inrichting met bijvoorbeeld spreektafels, displays en audiovisuele middelen. Met dit alles moet de stand ook nog beloopbaar blijven. Ruimtelijk inzicht is daarom van belang.

Indien gewenst wordt er eerst de stand ontworpen in 3D. Zo krijg jij, de productie en de bouwers een goed beeld van hoe de stand gaat worden.

Ga je voor maatwerk standbouw?

Zoek jij standbouwers die zowel de kennis als het inlevingsvermogen hebben? Wij vertalen jouw wensen of ideeën naar een volwaardige stand.

Samen gaan voor een succesvolle beursdeelname?

Roelof Schutte is onze projectmanager standbouw met meer dan 12 jaar ervaring. Neem contact met hem op om te kijken wat wij voor uw beursdeelname kunnen betekenen.

Een greep uit ons werk

Modulaire Standbouw

 

Er zijn drie redenen waarom men kiest voor modulaire standbouw. Het is flexibel inzetbaar, duurzaam en snel op (en af) te bouwen.

Met modulaire standbouw bedoelen we standbouw die in alle opzichten uitbreidbaar, maar ook te verkleinen is. Je bent hierdoor flexibel in gebruik van stand en standbouw oppervlakte. Wij hebben rechte en gebogen standbouw frames op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel schakelen als je van beursoppervlakte wijzigt ten opzichte van voorgaande beursdeelnames. De standbouw frames worden naast elkaar of op elkaar gekoppeld en door gebruik van de juiste koppelsystemen is het mogelijke om naar rechts en links te bouwen.

Modulaire standbouw: doeken, panelen en beeldschermen

Een modulaire stand is een systeem dat wordt voorzien van doeken of panelen. De modulaire standbouw frames zijn zeer sterk en hebben daardoor een lange levensduur. Bovendien is uitbreiding van het systeem mogelijk. De frames die worden gebruikt bij modulaire standbouw zijn geschikt om doeken, panelen en zelfs beeldschermen aan te bevestigen.

Wil je met een grotere beursstand (in de breedte of hoogte) jouw producten of diensten presenteren, dan is dat snel geregeld.

Voor wie is modulaire standbouw geschikt?

Ben je voornemens om vaker aan beurzen deel te nemen, dan is modulaire standbouw dé oplossing. Het standbouw systeem is stevig en kan tegen een stootje, waardoor deze vaker te gebruiken is. De standbouw frames – waarin doeken en standbouw panelen gehangen worden – gaan jaren mee. Wens je een rechte beursstand, een hoek of tussenstand? Wil je in hoogte flexibel zijn? Dat is allemaal mogelijk met modulaire standbouw.

Een afspraak maken

"Met modulaire standbouw bedoelen we standbouw die in alle opzichten uitbreidbaar, maar ook te verkleinen is."

Carl Exel, Commercieel directeur

Kosten standbouw

De kosten voor standbouw zijn afhankelijk van veel factoren. Vierkante meters, gebruikte materialen, maatwerk of modulair en veel meer. Wij kunnen op basis van uw wensen een gericht voorstel maken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van standbouw met jouw budget? Neem vrijblijvend contact op.

Offerte aanvragen

Samen gaan voor een succesvolle beursdeelname?

Roelof Schutte is onze projectmanager standbouw met meer dan 12 jaar ervaring. Neem contact met hem op om te kijken wat wij voor uw beursdeelname kunnen betekenen.

Standbouwbedrijf met een gestructureerde werkwijze

Alfabet Reclame is jouw partner voor standbouw in de regio. Met onze werkwijze hebben wij al veel bedrijven geholpen met een succesvolle beursdeelname:

Overleg met de klant – Samen met de klant worden de wensen besproken en er wordt geïnventariseerd welke omvang de stand moet krijgen. De indeling wordt besproken voordat er een voorstel wordt gemaakt.

Concept & Offerte – Omdat een prijs afhankelijk is van de omvang van de stand, de werkzaamheden, de materialen en de middelen, zal er een concept voorstel gemaakt worden die gekoppeld wordt aan de offerte. Alle besproken middelen worden bekeken en vergeleken met het concept voorstel, waarvoor dan vervolgens een uitgebreide offerte wordt gemaakt.

3D ontwerp – Na goedkeuring gaan we een 3 dimensionaal voorstel maken en bespreken met de klant. Ter illustratie wordt gebruik gemaakt van alle huisstijl items en afbeeldingen van de klant. Als dat gewenst is, wordt het beeldmateriaal bedacht en verzorgd door Alfabet Reclame.

Productie – Zodra het 3D voorstel goedgekeurd is, gaan we de productie in gang zetten. Het hele proces wordt tot in de puntjes gecoördineerd, zodat alles soepel verloopt.

Oplevering – Onze vakmensen vervoeren het materiaal met eigen transport (vrachtwagens/ bussen) naar de beurslocatie en bouwen de stand op. Vervolgens wordt de beursstand volledig nagekeken en de geplaatste audio- en video apparatuur getest.

Afbouw & Opslag – Onze planning is volledig op de hoogte van op- en afbouwtijden. Je kunt onbezorgd vertrekken, omdat wij jouw stand gaan afbouwen. Vervolgens wordt het materiaal veilig bij ons opgeslagen om het bij de volgende beurs weer te gebruiken.

Aangenaam! Kennis maken?
Neem vrijblijvend contact op.