Top

Optimaliseer Je Beurspresentatie: Maatwerk en Flexibiliteit in Standbouw

Een maatwerk design, een modulaire stand die volledig herbruikbaar is of juist een combinatie van beide? Alfabet Reclame is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van beursstands in alle soorten en maten, exclusief, up-to-date en eventueel turnkey opgeleverd.

Ons standbouwbedrijf in Overijssel is volledig ingericht om je snel, compleet en accuraat van dienst te zijn. In ons moderne bedrijfspand hebben we de ruimte, de mensen en de faciliteiten om vakwerk te leveren. Wij verzorgen het hele proces dan ook zelf. Van concept tot productie, plaatsing en opslag.

Modulaire standbouw

Met modulaire standbouw bedoelen we standbouw die in alle opzichten zowel uitbreidbaar als te verkleinen is. De drie belangrijkste voordelen van modulaire standbouw zijn dan ook: flexibel inzetbaar, duurzaam en snel op (en af) te bouwen.

Ben je voornemens om vaker aan beurzen deel te nemen, dan is modulaire standbouw dé oplossing. Het standbouw systeem is stevig en kan tegen een stootje, waardoor deze vaker te gebruiken is. De standbouw frames – waarin doeken en standbouw panelen gehangen worden – gaan jaren mee. Wens je een rechte beursstand, een hoek of tussenstand? Wil je in hoogte flexibel zijn? Dat is allemaal mogelijk met modulaire standbouw.

Maatwerk standbouw

Jouw beursstand compleet op maat ontworpen en geproduceerd; dat ismaatwerk standbouwvan Alfabet Creatieve Fabriek. In onze hal worden beursstands op maat gemaakt, gemonteerd en getest op kwaliteit. Bij standbouw op maat komt vakmanschap kijken. Onze standbouwers zijn specialisten en kennen de kneepjes van het vak. Naast het bouwen van stands zijn onze monteurs ook ervaren in het plaatsen van allerlei technische apparatuur, zoals beeldschermen, speciale verlichting en geluid.

Een afspraak maken

Totaaladvies voor Standontwerp: Van Inrichting tot Ruimtelijk Inzicht

Om het plaatje helemaal compleet te maken, denken onze specialisten ook na over de inrichting, het meubilair, visuele elementen en de opslag. De vorm en grootte van de stand moeten namelijk afgestemd zijn op de inrichting. Spreektafels, displays en audiovisuele middelen moeten bijvoorbeeld wel passen binnen het ontwerp. Daarnaast moet de stand ook nog beloopbaar blijven. Ruimtelijk inzicht is daarom van belang.

We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw stand. Neem gerust eens contact  met ons op om vrijblijvend je wensen te bespreken.

Standbouwbedrijf met een gestructureerde werkwijze

Alfabet Creatieve fabriek is jouw partner voor standbouw in de regio. Met onze werkwijze hebben wij al veel bedrijven geholpen met een succesvolle beursdeelname:

Overleg met de klant – Samen met de klant bespreken we de wensen en inventariseren we welke omvang de stand moet krijgen. We bespreken de indeling voordat we een voorstel maken.

Concept & Offerte – Omdat de prijs afhankelijk is van de omvang van de stand, de werkzaamheden, de materialen en de middelen, zal er een conceptvoorstel gemaakt worden die we koppelen aan de offerte. We bekijken alle besproken middelen en vergelijken dit met het conceptvoorstel, op basis waarvan we vervolgens een uitgebreide offerte maken.

3D-ontwerpNa goedkeuring van het voorstel en de offerte gaan we aan de slag met een 3D-voorstel. We maken hierbij gebruik van alle huisstijl-items en afbeeldingen van de klant. Als dat gewenst is, wordt het beeldmateriaal ontworpen door Alfabet Reclame.

Productie – Zodra het 3D-voorstel goedgekeurd is, gaan we de productie in gang zetten. Het hele proces wordt tot in de puntjes gecoördineerd, zodat alles soepel verloopt.

Oplevering – Onze vakmensen vervoeren het materiaal met eigen transport (vrachtwagens/bussen) naar de beurslocatie en bouwen de stand op. Vervolgens wordt de beursstand volledig nagekeken en de geplaatste audio- en videoapparatuur getest.

Afbouw & Opslag – Onze planning is volledig op de hoogte van op- en afbouwtijden. Je kunt na afloop dus onbezorgd vertrekken, omdat wij jouw stand gaan afbouwen. We slaan het materiaal veilig bij ons op, zodat je dit bij de volgende beurs weer kan gebruiken.

Samen gaan voor een succesvolle beursdeelname?

Neem contact op met onze standbouw experts. Neem contact met hem op om te kijken wat wij voor jouw beursdeelname kunnen betekenen.

Onze vakkenners

Aangenaam! Kennismaken?
Neem vrijblijvend contact op.