Top

Twee unieke stands op
Tire cologne 2018 voor Heuver Bandengroothandel

Heuver Bandengroothandel

Heuver Bandengroothandel heeft onlangs deelgenomen aan de ‘Tire Cologne’, een van de grootste en meest toonaangevende bandenbeurzen in Europa. Het evenement, gehouden in Keulen, trekt jaarlijks duizenden professionals uit de bandenindustrie en biedt een platform voor het presenteren van de nieuwste producten, technologieĆ«n en trends.

Gecombineerde Stand voor Heuver en Aeolus

Alfabet Reclame verzorgde twee opvallende stands voor Heuver Bandengroothandel. Ten eerste was er de gecombineerde stand voor Heuver en hun huismerk Aeolus. Deze stand werd ontworpen met het oog op een sfeervolle en toegankelijke uitstraling, waarbij klantcontact centraal stond. Het doel was om bezoekers te verwelkomen in een gastvrije omgeving waar ze konden kennismaken met de producten en diensten van Heuver en Aeolus.

Opvallende Stand voor Barkley

Daarnaast verzorgde Alfabet Reclame ook een opvallende stand voor het merk Barkley. Hierbij werd het industriƫle karakter van de nieuwe huisstijl op unieke wijze toegepast. De stand viel op door zijn innovatieve ontwerp en creatieve presentatie, waardoor de aandacht van bezoekers direct werd getrokken.

Een afspraak maken Offerte aanvragen

Heuver Bandengroothandel

Resultaten en Impact

Deelname aan de ‘Tire Cologne’ heeft Heuver Bandengroothandel een uitstekende gelegenheid geboden om zich te presenteren aan een breed publiek van professionals uit de bandenindustrie. De indrukwekkende stands, zowel die voor Heuver en Aeolus als die voor Barkley, hebben bijgedragen aan het versterken van het merkimago en het vergroten van de naamsbekendheid.

Al met al waren de ‘Tire Cologne’ en de indrukwekkende stands van Heuver Bandengroothandel een groot succes, waarbij de innovatieve ontwerpen en de focus op klantbeleving hebben bijgedragen aan een onvergetelijke ervaring voor zowel exposanten als bezoekers.

 

Meer informatie?

Waar techniek en creativiteit samen komen.

Meer over standbouw