Top

HHC Hardenberg’s Spelersbus: Opvallende Nieuwe Belettering

HHC Hardenberg heeft een opvallende transformatie ondergaan met de recente belettering van hun spelersbus. Met enthousiasme hebben wij aan deze unieke opdracht gewerkt en zijn verheugd het eindresultaat te presenteren.

Samenwerking en Trots

Wij willen graag Marco Potgieter van VA Design en TCR Tours uit Raalte bedanken voor hun prettige samenwerking bij dit project. De spelersbus is getransformeerd tot een opvallende verschijning die de komende jaren over de Nederlandse wegen zal schitteren. Hun expertise en toewijding hebben bijgedragen aan het succes van dit project.

De Toekomst van HHC Hardenberg

Maar bovenal kijken wij ernaar uit dat binnenkort supporters en publiek weer kunnen genieten van het voetbal. Daar gaan we voor! De vernieuwde uitstraling van de spelersbus symboliseert niet alleen de trots en passie van HHC, maar belooft ook een veelbelovende toekomst voor de club en haar fans.

Een Visuele Blikvanger

De spelersbus zal niet alleen functioneren als vervoermiddel voor het team, maar ook als visuele blikvanger voor de club. De opvallende belettering zal zeker de aandacht trekken en de identiteit van HHC Hardenberg versterken, zowel op als buiten het veld.

Een Nieuw Hoofdstuk voor HHC Hardenberg

Met de onthulling van de nieuwe belettering op de spelersbus begint een nieuw hoofdstuk voor HHC Hardenberg. We zijn er trots op dat we deel hebben mogen uitmaken van dit spannende moment en kijken uit naar de vele successen die nog zullen volgen.