Top

Modulair systeem voor informatiepunt KPN

Het modulaire systeem voor het informatiepunt van KPN netwerk biedt niet alleen flexibiliteit in visualisatie, maar ook in constructie. Dankzij het gebruik van doeken en panelen die gemakkelijk te verwisselen zijn, passen de visuals snel aan bij de actuele campagnes van KPN.

Optimale Aanpasbaarheid: Grootte en Locatie

Een bijkomend voordeel van het modulaire ontwerp is de aanpasbaarheid van de grootte van het informatiepunt. De flexibele opbouw maakt het moeiteloos mogelijk om het informatiepunt uit te breiden of te verkleinen, afhankelijk van de behoeften en locatievereisten van KPN.

Geschikt voor Diverse Omgevingen

Deze flexibiliteit maakt het informatiepunt uitermate geschikt voor diverse locaties en situaties. Of het nu in een druk winkelcentrum staat of op een rustiger plein, het modulaire systeem zorgt ervoor dat het informatiepunt altijd optimaal kan worden ingezet om de boodschap van KPN effectief over te brengen.

Duurzaamheid en Herbruikbaarheid

Daarnaast bevordert het modulaire ontwerp ook duurzaamheid. Doordat delen van het informatiepunt kunnen worden hergebruikt bij het aanpassen van de configuratie, wordt er minder materiaal verspild.

KPN’s Toewijding aan Innovatie en Duurzaamheid

Met dit modulaire systeem toont KPN haar toewijding aan innovatie, flexibiliteit en duurzaamheid in de manier waarop zij hun informatiepunten inrichten en beheren. Dit maakt het informatiepunt niet alleen een effectief communicatiemiddel, maar ook een symbool van KPN’s voortdurende streven naar verbetering en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

In opdracht van hebben wij een winkelinformatiepunt ontwikkeld. Deze is afgelopen week geplaatst in winkelcentrum ‘Heftheuvelpassage’ in Den Bosch. Vanuit dit informatiepunt wordt door medewerkers van KPN informatie gegeven omtrent de aanleg van glasvezel in verschillende wijken en omgevingen.

Bij het ontwerpen van dit informatiepunt zijn wij uitgegaan van een modulair systeem dat gebruikmaakt van doeken en panelen die eenvoudig te wisselen zijn. Op deze manier kunnen wij visuals aanpassen naar de op dat moment actuele campagnes. Ook kunnen we een boodschap richten op de locatie waar het informatiepunt op dat moment staat. Door het modulaire karakter van het informatiepunt kan deze, indien gewenst, groter of kleiner gebouwd worden.

“Bij het ontwerpen van dit informatiepunt zijn wij uitgegaan van een modulair systeem dat gebruikmaakt van doeken en panelen die eenvoudig te wisselen zijn.”

Meer informatie over onze winkels en werkplekken?

 

  Meer over Winkels & Werkplekken