Top

Demonstratie-unit ProbeerService TZA

 

Een Informatiepunt vol Innovatie: TZA’s Demonstratie-unit

Voor de Technologie & Zorg Academie (TZA) hebben we een informatiestand ontwikkeld als onderdeel van de ProbeerService van de TZA.

Mobiel en Flexibel: Op Maat Gemaakte Kasten op Wielen

De demonstratie-unit bestaat uit vier op maat gemaakte kasten op wielen, waardoor deze gemakkelijk te vervoeren en te plaatsen zijn op verschillende locaties. Dit maakt het ideaal voor het bereiken van diverse doelgroepen en het promoten van innovatieve zorgoplossingen.

Professioneel Ontwerp: In Lijn met TZA’s Huisstijl

Elke kast is zorgvuldig ontworpen in lijn met de huisstijl van TZA, waardoor een professionele uitstraling wordt gegarandeerd.

Interactieve Ontdekking: Producten in Vier Belangrijke Categorieën

Binnenin de unit vind je een uitgebreide selectie producten, verdeeld over vier belangrijke categorieën: zelfredzaamheid, communicatie & contact, welzijn en veiligheid.

Nodig Uit tot Ervaring: Ontdek de Nieuwste Zorgtechnologieën

Bezoekers worden uitgenodigd om de producten uit te proberen en te ervaren hoe technologie de zorgervaring kan verbeteren.

Innovatie en Kennisoverdracht: TZA’s ProbeerService Demonstratie-unit

Kortom, de Demonstratie-unit van TZA’s ProbeerService biedt een innovatieve en toegankelijke manier om de nieuwste zorgtechnologieën te ontdekken en te ervaren, en draagt zo bij aan het bevorderen van kennis en bewustwording op het gebied van technologie en zorg.

Meer weten over waar wij mee bezig zijn?

 

  Ons werk