Top

Samenwerking SportGeluk

Van sportplezier komt SportGeluk. Het motto van Rob Harmeling en zijn mede teamleden bij SportGeluk.

Door onze passie voor sport en welzijn hebben we besloten om samen te werken met SportGeluk, een initiatief geleid door niemand minder dan Rob Harmeling en zijn team. Hierbij draait alles om het bevorderen van sportplezier en het verspreiden van positiviteit rondom beweging. Hun motto, “Van sportplezier komt SportGeluk”, spreekt boekdelen en resoneert met onze eigen waarden en doelen.

Als onderdeel van onze samenwerking ondersteunen we SportGeluk bij het organiseren van clinics en lezingen, waarbij we mensen aanmoedigen om actiever te worden en meer plezier te beleven aan sport. De bevlogenheid en toewijding waarmee Rob Harmeling en zijn team dit doen, inspireren ons enorm. Daarom hebben we besloten om onze naam te verbinden aan dit prachtige initiatief.

Om onze betrokkenheid te tonen, hebben we verschillende initiatieven ontplooid, waaronder het plakken van ons bedrijfslogo op de bedrijfsbus en het leveren van beachvlaggen om hun presentaties en evenementen te ondersteunen. We geloven dat het belangrijk is om actief bij te dragen aan projecten die een positieve impact hebben op de samenleving, en samenwerking stelt ons in staat om dit te doen op een gebied dat ons nauw aan het hart ligt: sport en welzijn.

Door onze krachten te bundelen met SportGeluk hopen we een bredere gemeenschap te bereiken en mensen te inspireren om gezonder en gelukkiger te leven door middel van sport en beweging. Samen streven we naar een wereld waarin iedereen de voordelen van een actieve levensstijl kan ervaren en waar sportplezier centraal staat.

Neem contact op