Top

De vakkenners van Alfabet: Angela Bouwhuis, All-round signmaker

Bij Alfabet Reclame werken mensen die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in een bepaald vak: echte ‘vakkenners’. Van grafische vormgeving tot autoreclame en van drukwerk tot standbouw. Deze maand uitgelicht: Angela Bouwhuis.

“Al tijdens de middelbare school was ik veel bezig met allerlei dingen bedenken en maken dus dat ik een creatieve opleiding wilde gaan doen na de HAVO stond wel vast”, aldus Angela Bouwhuis.

Daarom heb ik gekozen voor een opleiding als allround signmaker bij de Cibap (Creatieve vakschool voor vormgeving) in Zwolle. Tijdens mijn studie heb ik een breed scala aan vaardigheden kunnen ontwikkelen.
Van het grafisch ontwerpen op de computer tot het daadwerkelijk uitvoeren van opdrachten, het was een zeer leerzame periode. Ik ben echt gegroeid tot een allrounder in mijn vakgebied.

Bij Alfabet draait alles om maatwerk. Dat is waar ik mijn diversiteit aan vaardigheden echt kan inzetten. Of het nu gaat om het ontwerpen van buitenreclame, autoreclame of standbouw, elke klant heeft zijn eigen unieke behoeften.Geen enkele dag is hetzelfde en dat houdt mijn werk altijd spannend en uitdagend.

Het feit dat we alles op maat maken voor de klant zorgt ervoor dat ik voortdurend nieuwe uitdagingen tegenkom en mijn creatieve grenzen kan verleggen.

We hebben een erg leuk team bij Alfabet en de samenwerking onderling is goed.
Het delen van ideeën, het oplossen van problemen en het vieren van successen samen maakt het werk niet alleen productiever, maar ook veel leuker.

Benieuwd naar onze andere vakkenners?

  Bekijk ons blog