Top

Alfabet Reclame is per september op zoek naar een stagiair marketing/communicatie

Over Alfabet Reclame
Alfabet Reclame verzorgt reclameservices met inspirerende en sterke concepten. Wij zijn gespecialiseerd in vier vakgebieden: vormgeving, standbouw, sign & print en winkel & werkplek. In onze creatieve fabriek ontwikkelen wij ideeën en concepten die vervolgens vertaald worden naar visuele uitingen.

Het doel en de functie
Onlangs hebben wij een nieuwe website gelanceerd, www.alfabetprinterieur.nl. Via deze website willen wij de particuliere markt aanspreken door middel van de verkoop van textielframes. Deze frames dienen als wanddecoratie in woonkamers, eetkamers en slaapkamers. Het doel voor jou als stagiair is om deze website bekender te maken onder onze doelgroep. Je gaat de website adverteren via diverse mediakanalen (zoals Facebook, Pinterest en Instagram) en je gaat de site optimaliseren, zodat deze sneller in zoekopdrachten wordt gevonden. Enige kennis van SEO is hiervoor dus wenselijk. Verder ben jij creatief en tekstueel sterk, want ook het schrijven van teksten voor de site zullen onder jouw werkzaamheden vallen.

Naast het optimaliseren van onze nieuwe website, zul je ook verantwoordelijk zijn voor onze reguliere website en sociale media. Regelmatig plaats je een bericht op één van onze sociale mediakanalen en schrijf je een blogpost voor onze website. Je creëert een contentkalender en bedenkt creatieve en interessante content.

Wat wij vragen

  • Minimaal een mbo 4 opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je kan flexibel en zelfstandig werken
  • Je bent gemotiveerd, actief en ondernemend
  • Enige kennis van SEO en van programma’s als Adobe Creative Cloud en WordPress is een pré

Solliciteren
Zie jij het helemaal zitten om voor ons aan de slag te gaan en herken je jezelf in de functie-eisen? Dan zien we graag jouw CV en motivatie tegemoet! Solliciteren kan door een email te sturen naar info@alfabetreclame.nl t.a.v. Carl Exel.

 

  Solliciteer nu!