Top

Reclamezuil? – Wat kost een reclamezuil?

Een reclamezuil is een welkom in uw bedrijf

Een reclamezuil is een opvallend communicatiemiddel. De zuil kan worden ingezet als identificatie aanduiding voor onder andere bedrijven en instellingen. Een mooi vormgegeven reclamezuil zorgt voor een welkom in stijl en herkenbaarheid voor klanten en gebruikers.

Een afspraak maken Offerte aanvragen

Naast branding kan de zuil ook ingezet worden als bewegwijzering. In combinatie met bewegwijzeringsborden kan een complete routing worden opgezet op terreinen en binnen bedrijven. Door vormgeving consequent en eenduidig door te voeren en materialen goed af te stemmen, wordt een perfecte balans gerealiseerd tussen functie en vorm. Hierbij wordt gekeken naar huisstijl, architectuur en omgeving.

Reclamezuil prijslijst

Wij leveren reclamezuilen in diverse formaten, welke wij in een overzichtelijke prijslijst beschikbaar hebben. Deze kunt u bij ons per mail of telefonisch opvragen. In deze prijslijst staan 2 modellen, zowel de verlichte als de onverlichte reclamezuil. Beide modellen zijn lensvormig en het profiel is van aluminium gemaakt. De voor en achterzijde van de onverlichte reclamezuil bestaat uit geanodiseerd aluminium plaatwerk. De verlichte zuil heeft aan beide zijden opaal plaatwerk. De bedrukking is dubbelzijdig voorzien van full color geprint zelfklevend vinyl.

Wij sturen u graag een prijslijst toe. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor reclamezuilen en voor het inrichten van bewegwijzering komen wij graag persoonlijk bij u langs.

Verlicht of onverlicht

Zoals hierboven al vermeld is, leveren wij verlichte en onverlichte reclamezuilen. De led-verlichting wordt aan de binnenzijde van de zuil gemonteerd en de lichtdoorlatende opaalplaten zorgen voor een egale verlichting naar buiten toe. ’s Avonds hebben de van binnenuit verlichte zuilen een meerwaarde ten opzichte van de zuilen die door een spot worden aangelicht, omdat ze beter opvallen. Vraag naar onze actuele prijslijst; wij helpen u graag.

Leveren en plaatsen van een reclamezuil

U kunt ervoor kiezen om de plaatsing van de zuil zelf te verzorgen. Maar u kunt ons uiteraard ook vragen dit voor u te doen. Dat scheelt u tijd en zo voorkomt u problemen bij een fout geïnstalleerde zuil. Wij hebben een ervaren technisch team dat al jaren kennis heeft van het plaatsen van dergelijke zuilen. De levertijd van een zuil is ongeveer 15 werkdagen.

Een afspraak maken Offerte aanvragen