Top

Schilderen met folie

Gevelfolie voor exterieurtoepassingen, ook wel bekend als gevelwrap, is een dunne laag folie die op de buitenkant van gebouwen wordt aangebracht om de uitstraling te verbeteren, bescherming te bieden tegen weersinvloeden en renovatiekosten te verminderen. Deze folie is een kosteneffectieve manier om een nieuwe look aan een gebouw te geven zonder de noodzaak van dure bouwwerkzaamheden. Toepasbaar op bijvoorbeeld verweerde kunststof kozijnen of aluminium oppervlakken.

Enkele toepassingen en voordelen van gevelfolie voor exterieur:

1. Visuele verbetering: 

Gevelfolie komt in verschillende kleuren, texturen en patronen, waardoor je de buitenkant van een gebouw een geheel nieuwe uitstraling kunt geven. Dit is vooral handig als je een verouderd gebouw wilt moderniseren of als je merkidentiteit wilt benadrukken.

2. Bescherming: 

De folie biedt bescherming tegen elementen zoals UV-straling, regen, wind en vervuiling. Dit helpt de originele verf en structuur van het gebouw langer te behouden, wat op de lange termijn onderhoudskosten kan verminderen.

3. Snelle installatie: 

In vergelijking met traditionele renovatiemethoden is het aanbrengen van gevelfolie relatief snel en vereist het minder tijd en verstoring van de dagelijkse activiteiten in en rond het gebouw.

4. Duurzaamheid: 

Moderne gevelfolies zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen verkleuring, scheuren en schilferen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

  Neem gerust contact op