Top

Reginox introduceert een nieuwe huisstijl

Reginox, een toonaangevende naam in eigentijdse en hoogwaardige producten, heeft recentelijk een opwindende transformatie ondergaan met de introductie van een nieuwe huisstijl. Het frisse en moderne beeldmerk, ontworpen door Stijlgenoten Creatieve Communicatie, vertegenwoordigt de kernwaarden van: innovatie, betrouwbaarheid en klasse.

Implementatie van de Nieuwe Huisstijl: Reginox Streeft naar Perfectie

Tijdens de overgang naar de nieuwe huisstijl hebben we elk aspect zorgvuldig aangepakt, van het vernieuwen van gevels tot het bijwerken van visitekaartjes.

Een Soepele Overgang naar Vernieuwing

Geen enkel aspect werd over het hoofd gezien tijdens de overgang naar de nieuwe huisstijl, van het vernieuwen van gevels tot het bijwerken van visitekaartjes. Het resultaat was een vlekkeloze transformatie waardoor ze een vernieuwde en consistente uitstraling kreeg, passend bij haar positie als marktleider.

Snelle Implementatie voor Maximale Impact: Reginox’s Nieuwe Uitstraling

Tijdens de introductieperiode lag de focus op een snelle implementatie van de nieuwe huisstijl op alle mogelijke dragers. Hierdoor konden ze de nieuwe identiteit effectief en consistent presenteren aan klanten en partners.

Een Nieuw Hoofdstuk voor Reginox: Innovatie en Kwaliteit

De introductie van de nieuwe huisstijl markeert een nieuw hoofdstuk voor Reginox. Met een frisse uitstraling en een voortdurende focus op innovatie en kwaliteit, blijven ze een betrouwbare en vooruitstrevende speler op het gebied van keuken- en sanitairproducten.

“Met Alfabet Reclame zijn we samen het traject aangegaan om de huisstijlimplementatie door te voeren in en rondom ons pand. We zijn erg enthousiast over het uiteindelijke resultaat en kijken zeer positief terug op onze samenwerking. Vooraf zijn we goed geadviseerd en de uitvoer was nauwkeurig en naar wens. Een mooie bekroning op onze huisstijl!”

-Pieter Jan Leeuwerink Manager Marketing & Communications Reginox

 

Meer informatie over onze sign oplossingen?

Meer over Sign & Print