Top

Modulaire standbouw: Flexibel en duurzaam

In de dynamische wereld van evenementen en beurzen is flexibiliteit van groot belang. Exposanten en organisatoren willen opvallen en zich snel kunnen aanpassen aan verschillende standafmetingen en -indelingen. Tegelijkertijd groeit het besef dat duurzaamheid een sleutelrol speelt bij het maken van de juiste keuzes. Gelukkig is er een oplossing die beide aspecten combineert: modulaire standbouw met aluminium kaders in combinatie met peesdoek. 

Modulaire standbouw: Vrijheid in Ontwerp en Opstelling

Met onze modulaire aluminium standbouwkaders heb je de vrijheid om je standontwerp aan te passen aan de specifieke eisen van elk evenement. Deze kaders kunnen eenvoudig worden aangepast en geconfigureerd om te voldoen aan verschillende standgroottes en -vormen. We presenteren het ontwerp altijd eerst in 3D en op schaal. Zo krijg je een goede indruk van het eindresultaat.

Met de peesdoeken die in de kaders gespannen worden kun je je bedrijf op een elegante manier presenteren. Het gladde en naadloze uiterlijk van het peesdoek zorgt voor een professionele uitstraling.

Snel en efficiënt op- en afbouwen

Tijd is vaak een kritieke factor bij het opzetten van stands. Modulaire aluminium kaders bieden hier een aanzienlijk voordeel. Door hun lichte gewicht en gebruiksvriendelijke ontwerp kunnen ze snel en gemakkelijk worden opgebouwd en afgebroken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten voor arbeid en transport.

Milieuvriendelijke materialen

Duurzaam standbouwen draait niet alleen om flexibiliteit, maar ook om de keuze van milieuvriendelijke materialen. Modulaire aluminium kaders zijn gemaakt van recyclebaar materiaal en kunnen jarenlang worden hergebruikt. Dit draagt bij aan het verminderen van de afvalproductie en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Meer informatie en voorbeelden van modulaire standbouw

  Ga naar Alfabet StandbouwDirect contact