Top

De vakkenners van Alfabet: Marieke Ardesch, Verkoopadviseur

Bij Alfabet Reclame werken mensen die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in een bepaald vak: echte ‘vakkenners’. Van grafische vormgeving tot autoreclame en van drukwerk tot standbouw. Deze maand uitgelicht: Marieke Ardesch.

Marieke heeft de opleiding HEAO commerciële economie gevolgd en is daarna werkzaam geweest bij een bedrijf dat inspectieapparatuur voor de bier- en frisdrankindustrie levert. “Ik heb hier 18 jaar gewerkt en functies van sales assistant tot officemanager gehad. Na 18 jaar vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging en ben ik als verkoper binnendienst aan de slag gegaan in de kunststof-, granulaat industrie. Toen er een vacature voor verkoopadviseur voorbij kwam bij Alfabet, heb ik hier op gereageerd. Ik was op zoek naar een baan met wat meer uitdaging. Het werk dat ik bij mijn vorige functie deed was mij iets te repeterend.

De functie bij Alfabet sprak mij direct erg aan. Het is een hele nieuwe wereld qua materialen en producten. Ik zag er direct een uitdaging in om alles in deze branche mij eigen te maken. Alfabet levert zoveel verschillende dingen. Ik leer elke dag weer bij, waardoor elke dag weer anders is. Natuurlijk is er bij Alfabet ook werk dat repeterend is, maar vaak is toch elke opdracht weer net iets anders voor elke klant. Dit houdt mij scherp en brengt veel afwisseling.

“Ik zag er direct een uitdaging in om alles in deze branche mij eigen te maken.”

Daarnaast vind ik de samenwerking met alle vakkenners binnen Alfabet heel prettig. De kloof die je vaak ziet tussen kantoor en werkvloer, bestaat hier in mijn beleving niet. Ik heb met iedereen binnen het bedrijf contact, door samen te overleggen komen we tot prachtige resultaten voor onze klanten.”

Benieuwd naar onze andere vakkenners?

  Bekijk ons blog