Top

Voertuigreclame, hoge attentiewaarde!

Regelmatig krijgen wij de vraag van klanten dat zij nog “even” een logo en telefoonnummer op de nieuwe bedrijf bus willen hebben. Wij adviseren hen dan vaak dit serieuzer aan te pakken door ons een gedegen ontwerpvoorstel te laten maken. Een goed toegepast ontwerp op jouw bus, auto of vrachtwagen is het ultieme visitekaartje voor je bedrijf. 

Een goed ontwerp houdt niet in dat het betreffende voertuig een rijdende reclame brochure moet worden. Wij vinden het belangrijk dat een compleet wagenpark of een enkele bus in één oogopslag duidelijk herkenbaar is. Met een professioneel uitgevoerde voertuigreclame heb je een maximaal bereik tegen relatief lage kosten. Een gemiddelde bedrijf bus gaat 6 jaar mee en rijd c.a. 40.000 km per jaar. Bedenk eens hoeveel nieuwsgierige blikken dit gedurende deze periode oplevert. Gebruik van hoogwaardige folies zorgt ervoor dat de kwaliteit vele duizenden kilometers lang goed blijft.

“Bij Alfabet Reclame hebben wij de kennis en kunde in huis om ervoor te zorgen dat van ontwerp tot en met uitvoering een optimaal resultaat kan worden gegarandeerd.”

#inspireren #realiseren #rijdend visitekaartje #voertuigreclame #autobelettering #autoreclame #carwrapping

Benieuwd wat wij voor u hierin kunnen betekenen? 

Neem contact opMeer informatie over voertuigreclame