Top

Bestickeren van je Bedrijfswagen?
Alfabet Reclame regelt het goed

Rijdende reclame

Jouw wagenpark is rijdende reclame voor het bedrijf, mits de bedrijfswagens professioneel en goed bestickerd zijn. Het is belangrijk dat de bestickering van jouw bedrijfswagens aansluit bij de identiteit en uitstraling van je merk. Belettering van auto’s kan worden ingezet voor bijvoorbeeld een bedrijfswagen, auto, vrachtwagen of promotiebus. Alfabet Reclame kan de bestickering verzorgen van één bus of auto tot een heel wagenpark.

Van Ontwerp tot Installatie: Bestickering van Bedrijfswagen

In het proces van het bestickeren van een bedrijfswagen is een naadloze afstemming tussen design en productie essentieel. Bij Alfabet Reclame wordt het gehele proces intern afgehandeld, waardoor deze afstemming probleemloos verloopt.

Onze grafisch ontwerpers zorgen voor een nauwkeurige vertaling van jouw huisstijl naar een ontwerp. Daarna nemen wij de productie van de bestickering voor onze rekening, inclusief het printen en plotten, waarna de bedrijfswagen in onze overdekte hal wordt voorzien van de bestickering.

Omdat het niet praktisch is om jouw bedrijfsauto langdurig buiten gebruik te hebben, zorgt onze planner ervoor dat het moment van bestickering optimaal wordt afgestemd op jouw situatie en planning.

Een afspraak maken 

Kwaliteit bij het Bestickeren van Bedrijfsvoertuigen

Bij het bestickeren van bedrijfswagens is het cruciaal dat de folie stevig blijft zitten, zodat de reclame op jouw voertuigen langdurig meegaat. Daarom is de kwaliteit van de belettering van essentieel belang. Wij streven ernaar om de duurzaamheid van de belettering te waarborgen, zodat deze jarenlang meegaat.

Een greep uit ons werk

Laat je inspireren door onze creatieve sign oplossingen

Materiaalkennis en creatief denken komen bij sign & print samen. Mirjam Reurink is onze projectmanager Sign & Print met meer dan 12 jaar ervaring.

Aangenaam! Kennis maken?
Neem vrijblijvend contact op.