Top

25 nieuwe Dasko
vrachtwagen combinaties

Dasko vrachtwagen – De vrachtwagens van Dasko Koeltransport, u heeft er ongetwijfeld wel eens één zien rijden op de Nederlandse snelwegen.

Dasko biedt geconditioneerd transport en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen. Alfabet Reclame BV verzorgt sinds vele jaren de belettering van hun wagenpark. In de eerste helft van 2016 hebben wij weer 25 nieuwe combinaties voorzien van snijfolie.

Vragen over dit project?

Wij hebben de juiste mensen
Wij hebben ervaren mensen in dienst die van klein tot groot formaat kunnen plakken. Bovendien behoort wrapping (het volledig inpakken van voertuigen) ook tot de mogelijkheden. Er zijn veel bedrijven die dit doen, maar er zijn maar weinig bedrijven die dit echt goed kunnen en wij zijn daar één van. Bovendien is het de kunst om alle voertuigen op dezelfde wijze te voorzien van belettering.

Neem contact op

Wij hebben het juiste materiaal
Wij hebben een enorme voorraad aan folies tot onze beschikking. Ook hebben wij diverse foliekleuren en formaten folies op voorraad. Zo kunnen we in elk formaat en elke gewenste huisstijl plotten/ printen om objecten in deze order van grootte te kunnen voorzien van belettering. De folies zijn van hoogwaardige kwaliteit en specifiek door ons geselecteerd om te voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Neem contact op

Van wagenpark tot gevelreclame.

Meer over Sign & Print