Top

Unieke belettering
voor Jarola

Jarola

Op Maat Gemaakt: Belettering voor de Volkswagen Caddy van Jarola

Als toonaangevend handelsplatform voor technische producten in de zakelijke wereld, wilde Jarola hun nieuwe Volkswagen Caddy voorzien van een belettering die hun merkidentiteit perfect vertegenwoordigde. Daarom klopten ze bij ons aan voor een uniek ontwerp.

Creatief Proces: Van Ontwerp tot Realisatie

Ons creatieve team ging aan de slag om een ​​op maat gemaakt ontwerp te creëren dat volledig in lijn was met de waarden van Jarola. Na zorgvuldige planning en brainstormsessies werd het ontwerp tot leven gebracht, klaar om op de Volkswagen Caddy te worden aangebracht.

Vakkundig Aangebracht: Belettering op Locatie

Met precisie en vakmanschap hebben we het ontwerp vervolgens op locatie bij Autobedrijf Wessels in Dedemsvaart aangebracht. Door ter plaatse te werken, konden we een perfecte integratie van het ontwerp op de Caddy verzekeren, waarbij elk detail nauwkeurig werd uitgevoerd.

Indrukwekkend Resultaat: Herkenbare Belettering voor Jarola

Het resultaat was een opvallende belettering die niet alleen de aandacht trok, maar ook de kernwaarden van Jarola krachtig uitdroeg. Bent u ook op zoek naar een unieke en opvallende belettering voor uw bedrijfsvoertuig? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Ook een herkenbare belettering nodig?
Neem contact met ons op!

Contact

Jarola
Bus beletteren

"Het is gaaf om te zien hoe het ontwerp tijdens de uitvoering écht de gewenste uitstraling krijgt!"

Mirjam Veneman, grafisch vormgever

Verrassend, creatief en effectief

Meer over sign & print