Top

Maatwerk Reclamezuil
voor Serco Dakspecialisten

Stijlvolle Toevoeging aan het Bedrijfspand: Onze Maatwerk Reclamezuil voor Serco Dakspecialisten

Voor Serco Dakspecialisten hebben wij een unieke maatwerk reclamezuil gerealiseerd die niet alleen functioneel is, maar ook naadloos aansluit bij de uitstraling van het bedrijfspand. Door gebruik te maken van hoogwaardig Siberisch lariks WaxedWood, hetzelfde materiaal als dat voor het pand is gebruikt, hebben we een uniforme en stijlvolle look gecreëerd.

Onze samenwerking met Serco Dakspecialisten heeft geleid tot een op maat gemaakte reclamezuil die de perfecte aanvulling vormt op hun bedrijfspand. Het gebruik van Siberisch lariks WaxedWood, identiek aan het materiaal dat voor het pand is gebruikt, versterkt niet alleen de visuele aantrekkingskracht, maar zorgt ook voor een harmonieuze en consistente uitstraling.

Het integreren van het bedrijfslogo op het pand was een cruciale stap om de branding te versterken. Hiervoor hebben we gekozen voor 8mm dikke acrylaat in combinatie met snijfolie, wat zorgt voor een duurzame en opvallende presentatie.

Door het zorgvuldig afstemmen van materiaalkeuze en ontwerpdetails hebben we niet alleen een functionele reclamezuil gecreëerd, maar ook een esthetisch statement dat de identiteit van Serco Dakspecialisten weerspiegelt en versterkt. Onze focus op hoogwaardige materialen en vakmanschap resulteerde in een reclamezuil die niet alleen opvalt, maar ook langdurig meegaat, waardoor Serco Dakspecialisten jarenlang kan genieten van een krachtige en aantrekkelijke visuele aanwezigheid.

 

Maatwerk Reclamezuil
Maatwerk Reclamezuil