Alfabet Reclame
Vriezendijk 1, 7683 PL Den Ham (Overijssel)
Nieuwe website Houthandel Woertink

Houthandel Woertink

Nieuwe website voor Houthandel Woertink

Nieuwe website voor Houthandel Woertink is gerealiseerd. Eindelijk is het dan zo ver. De houthandel heeft veel tijd gestoken in het selecteren en plaatsen van het assortiment. Houthandel Woertink is dan ook zeer tevreden met de opgeleverde website. En wij zijn erg blij dat zij de keuze hebben gemaakt deze website door ons te laten maken.

Door het brede assortiment van de houthandel heeft het even geduurd voordat de website gereed was voor oplevering. Maar het WordPress beheersysteem leent zich uitstekend voor een catalogus van deze omvang. Geheel op maat en naar wens van de klant is het beheer van de website gebouwd. Zodat eenvoudig nieuwe producten en categorie├źn geplaatst kunnen worden.

Responsive website

Het assortiment is verdeeld over twee hoofdgroepen, namelijk ‘Tuin’ en ‘Bouw’. Er is hiermee onderscheid gemaakt in de toepasbaarheid van de producten die geleverd worden door Houthandel Woertink. Om de nieuwe website voor Houthandel Woertink goed te kunnen weergeven op mobiele apparaten is er vooraf en tijdens de bouw van de website nagedacht over het responsive maken van de website. Het aanpassen van het beeldformaat van de website zal vlekkeloos moeten verlopen, zodra deze vergroot of verkleind wordt. Tekst en beeld zal bij het bekijken op een mobiele telefoon goed leesbaar moeten blijven. Om daarmee het snelle vertrek van bezoekers te doen voorkomen.

Wat vooral belangrijk is voor een responsive website is het toepassen van grote buttons en teksten, waardoor het klikken op de links wordt vereenvoudigd.

De website is hier te bekijken

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag naar onze adviseur!

(0546) 67 37 70


Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.