Top

Hardcover boek
Fabrieksschoorstenen in Nederland

Het boek is het resultaat van jarenlang archiefonderzoek en het fotografisch vastleggen van nog bestaande Fabrieksschoorstenen door schrijver Arjan Barnard. In diverse hoofdstukken gaat hij in op de bouw, vormgeving, materiaalgebruik, de opkomst en uiteindelijke ondergang van Fabrieksschoorstenen in Nederland.

Alfabet Reclame kreeg de eer de vormgeving en opmaak van dit ambitieuze project te verzorgen. De aanloop naar de boekpresentatie is door ons begeleid, daarbij is het promotiemateriaal door ons vormgegeven en gedrukt en is er nagedacht over de verzending van de boeken.

Het boek is rijk gevuld met historische zwart / wit foto’s, oude ansichtkaarten en briefhoofden van schoorsteenbouwers die destijds actief waren. Uiteraard hebben wij gevraagd om een gesigneerd exemplaar!

Een afspraak maken Offerte aanvragen

Verrassend, creatief en effectief

Meer over vormgeving

Alfabet niet alleen van a tot z, maar ook van Z tot A. Van de Z van zorgzaam door het in de gaten houden van de voortgang van het totaalproject tot de A van aandacht voor alle details. Op deze manier heeft de stichting Fabrieksschoorstenen in goede samenwerking een fraai boek kunnen realiseren.

Arjan Barnard, Auteur