Top

Lichtreclame: herkenbaar in het donker

Als bedrijf of merk wilt u dat uw logo of boodschap bij zo veel mogelijk potentiële klanten zichtbaar is. De zichtbaarheid bij daglicht is belangrijk, maar onderschat het belang van goede zichtbaarheid in het donker niet. Ook lichtreclame levert meer bekendheid op.

 

Lichtreclame in alle soorten en maten

Zichtbare reclame in het donker is er in verschillende soorten en maten. Van lichtgevende gevelletters tot verlichte reclamezuil, van subtiel logo tot volledige slogan. Alfabet reclame heeft alles in eigen huis. Ons design team ontwerpt prachtige en duidelijke uitingen, onze productieafdeling maakt een kwalitatief product en ons montageteam zorgt voor een professionele plaatsing. Natuurlijk helpen onze verkoopadviseurs u graag het het kiezen van de juiste uiting.

LED heeft de toekomst

LED verlichting heeft ook zijn opkomst gemaakt in de reclamebranche. Lichtreclame met LED verlichting is niet alleen energiezuiniger, het geeft ons ook de mogelijkheid om nóg creatiever te zijn. LED verlichting is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en afmetingen, hierdoor kunnen we uw uiting tot in detail produceren. Daarnaast heeft LED verlichting meer branduren dan traditionele verlichting, het scheelt dus ook nog eens onderhoud.

Laat je inspireren door onze creatieve sign oplossingen

Materiaalkennis en creatief denken komen bij sign & print samen. Mirjam Reurink is onze projectmanager Sign & Print met meer dan 12 jaar ervaring.

Een greep uit ons werk

Aangenaam! Kennis maken?
Neem vrijblijvend contact op.