Alfabet Reclame
Vriezendijk 1, 7683 PL Den Ham (Overijssel)

Internet diensten

Wij leveren een compleet pakket aan internetdiensten. Naast het ontwerp en de bouw van uw website, kunnen wij samen met onze tekstschrijvers en fotografen ook de invulling van uw website verzorgen. Ook zorgen we ervoor dat uw website goed gevonden wordt én kunnen we een online advertentie-campagne voor u uitrollen, wel zo handig!

Onze websites zijn er op gericht om uw doelstellingen te behalen. Geoptimaliseerd voor alle apparaten, en gebouwd in WordPress. Zonder poespas en in begrijpelijke taal. En dat al vanaf €950,00!

Tekst & fotografie

De teksten voor uw website schrijven wij op basis van de zoekopdrachten van uw bezoekers, daardoor scoort de website beter in de zoekmachines. Onze fotograaf kan uw beeldmateriaal verzorgen en geeft daarmee de website de juiste invulling en uitstraling, wel zo professioneel!

E-mail nieuwsbrief

Met behulp van een online nieuwsbrief genereren we meer bezoekers naar jouw website! Wij bouwen onze nieuwsbrieven in MailChimp. Eenvoudig in gebruik en direct resultaat!

Online adverteren

Van doelgerichte campagnes op social media tot het adverteren in Google AdWords. Wij helpen u graag bij het zo optimaal mogelijk inzetten van uw advertentie budget, efficiënt en doeltreffend!

Zoekmachine optimalisatie

Wij optimaliseren uw website om goed gevonden te worden in de zoekmachines, op basis van de voor uw organisatie belangrijke zoektermen. Zowel landelijk als regionaal!

Bekijk ons werk

Responsive webdesign

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Maak een afspraak met Henk Haandrikman en bezoek ons in Den Ham!
Vriezendijk 1, 7683 PL Den Ham (OV), of bel.

(0546) 67 37 70


Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.