Top

Servicebalie
voor Wildkamp

Wildkamp: De Technische Groothandel met een Persoonlijke Touch

Wildkamp, een vooraanstaande technische groothandel, strekt zijn vleugels uit over het hele land met maar liefst 45 vestigingen. Hun missie is duidelijk: klanten voorzien van een uitgebreid assortiment en deskundig advies.

Om hun klantenservice naar een hoger niveau te tillen, hebben we nauw samengewerkt met het team om de ‘Meer Wildkamp’ winkelpresentaties te ontwikkelen. Deze op maat gemaakte zuilen en balies zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en opvallend. Ons team heeft het hele proces van ontwerp tot installatie verzorgd, waarbij we 3D-ontwerpen hebben gemaakt en deze vervolgens hebben gerealiseerd en geïnstalleerd in diverse filialen.

Wildkamp’s streven naar klantgerichtheid blijkt ook uit hun persoonlijke benadering. Hun deskundige medewerkers staan altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden, zowel voor bedrijven als particulieren. Dit persoonlijke contact maakt het winkelen bij Wildkamp niet alleen gemakkelijk, maar ook plezierig.

Met hun uitgebreide netwerk van vestigingen en hun toewijding aan klanttevredenheid is Wildkamp meer dan zomaar een technische groothandel; het is een partner die klaarstaat om zijn klanten te helpen, wat hun behoeften ook mogen zijn.

Wildkamp blijft voortdurend innoveren en verbeteren om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van hun klanten. Hun betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en hun inzet voor duurzaamheid maken hen een gewaardeerde en betrouwbare partner in de technische sector.

 

 

 

Wildkamp

"Wij werken al jaren samen met de mensen van Alfabet Reclame. Zij denken mee in vorm, budget en uitvoerbaarheid. Samen gaan wij altijd voor een optimaal resultaat."

Robin de Wilde | Mede-eigenaar / Strategy & Innovation Manager bij Jarola Group
Wildkamp
Wildkamp

Meer weten over onze oplossingen?

Klik hier!