Top

SMK Hulshof pandaankleding

Verlichte Gevelreclame voor SMK Hulshof Accounts & Fiscalisten

Voor SMK Hulshof Accounts & Fiscalisten hebben we onlangs een project afgerond waarbij we de pandbelettering hebben vernieuwd en verlichte gevelreclame hebben geïnstalleerd.

Een Opvallende indeniteit

Een van de belangrijkste elementen van dit project was de verlichte gevelreclame die we hebben aangebracht. Deze reclame springt direct in het oog dankzij de heldere verlichting en het moderne design. De lichtbak en zuil zijn voorzien van beplating die gespoten is in RAL kleuren die perfect passen bij de huisstijl van SMK Hulshof.

Doordacht Ontwerp voor Maximale Impact

Het logo en de tekst zijn vervaardigd uit doorgestoken acrylaat en vervolgens in het wit aangebracht. Door deze techniek worden alleen de desbetreffende delen verlicht, waardoor het logo en de tekst duidelijk zichtbaar zijn, zelfs bij weinig licht. Dit zorgt niet alleen voor een opvallende uitstraling, maar verhoogt ook de herkenbaarheid van het pand.

Een Verlicht Baken van Professionaliteit

De nieuwe verlichte gevelreclame dient niet alleen als een visueel aantrekkelijk element, maar ook als een baken van professionaliteit en betrouwbaarheid voor klanten en bezoekers van SMK. Het draagt bij aan de versterking van de merkidentiteit en laat een blijvende indruk achter bij voorbijgangers.

Ook (nieuwe) pandaankleding voor jouw bedrijf?

Neem contact op

 

SMK Hulshof
SMK Hulshof

Van wagenpark tot gevelreclame

Meer over Sign & Print