Top

Wandaankleding voor ROC van Twente

Inspirerende Wandaankleding voor de Retailafdeling van het ROC van Twente

In de levendige hal van de Retailafdeling van het ROC van Twente in Almelo hebben we recentelijk een inspirerende transformatie voltooid. Met oog op de diverse leerbehoeften van studenten, hebben we de muren van de hal voorzien van sfeervolle wandaankleding.

Creëren van een Leerrijke Omgeving

Deze sfeervolle wandaankleding dient niet alleen ter decoratie, maar draagt ook bij aan het leerproces van de studenten. Door visuals te gebruiken die winkelstraten en etalages van bekende winkels weergeven, worden studenten ondergedompeld in een omgeving die nauw aansluit bij hun toekomstige beroep.

Stimuleren van Inspiratie en Ambitie

Deze visuele elementen zijn ontworpen om de verbeelding van de studenten te prikkelen en hen te inspireren voor hun toekomstige carrière in de detailhandel. Zo worden ze aangemoedigd om hun ambitie na te streven en zichzelf te ontwikkelen binnen dit dynamische vakgebied.

Een Bron van Motivatie en Creativiteit

De wandaankleding fungeert als een continue bron van motivatie en creativiteit, die studenten aanmoedigt om hun vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Door een stimulerende en inspirerende omgeving te creëren, streven we ernaar om het leerproces van de studenten te verbeteren en hen voor te bereiden op een succesvolle carrière in de detailhandel.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact op

 

 

 

De visuals zijn op ware grote aangebracht. Dit zorgt voor meer beleving voor de studenten.

Carl Exel, Commercieel Directeur

Van wagenpark tot gevelreclame

Meer over Sign & Print