Top

ROC van Twente
Decoratieve textielframes

textielframes met doek

Project in Focus: Verfraaiing van Retail en Commercie bij het ROC van Twente

In opdracht voor het ROC van Twente hebben we op maat gemaakte textielframes geïntroduceerd om de afdeling Retail en Commercie te verrijken.

Creëren van Sfeer: Ontwerp en Plaatsing

Onze focus lag op het creëren van textielframes die de ruimte een sfeervolle uitstraling geven. Elk textielframe is zorgvuldig ontworpen om een aantrekkelijke visuele ambiance te brengen, waarin kleuren, vormen en fotografische elementen samenkomen.

Stijlvolle Versterking: Inspirerende Sfeer

Met precisie ontworpen en vakkundig geplaatst, hebben deze textielframes niet alleen de ruimte verfraaid, maar ook de uitstraling van de afdeling Retail en Commercie versterkt. Ontdek hoe we een inspirerende sfeer hebben gecreëerd die de kernwaarden van het ROC weerspiegelt.

Visuele Harmonie: Textielframes als Sfeerbepalers

Elk textielframe is zorgvuldig gekozen en gepositioneerd om een harmonieuze visuele ervaring te bieden. Door te spelen met texturen, kleuren en afbeeldingen hebben we een omgeving gecreëerd die uitnodigt tot inspiratie en creativiteit.

Strategische Plaatsing: Focus op Effectiviteit

Niet alleen is het ontwerp van de textielframes belangrijk, maar ook hun plaatsing binnen de ruimte. Door rekening te houden met de indeling van de kamer en de looproutes van studenten en docenten, hebben we ervoor gezorgd dat de textielframes op strategische wijze de aandacht trekken en de gewenste boodschap communiceren.

Samensmelting van Functionaliteit en Esthetiek

Naast hun decoratieve functie dienen de textielframes ook een praktisch doel. Ze fungeren als akoestische panelen om geluidsoverlast te verminderen en zorgen voor een comfortabele leeromgeving. Deze samensmelting van functionaliteit en esthetiek is kenmerkend voor onze benadering van interieurdesign.

Resultaatgerichte Benadering: Meting van Impact

Na de installatie van de textielframes hebben we de impact ervan gemeten door middel van feedback van studenten en docenten, evenals observaties van het gebruik van de ruimte. Deze resultaatgerichte benadering stelt ons in staat om onze ontwerpen voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze klanten.

Toekomstgerichte Visie: Voortdurende Samenwerking

Als partner van het ROC van Twente streven we naar een voortdurende samenwerking om de leeromgeving verder te verbeteren en te optimaliseren. We kijken ernaar uit om samen nieuwe projecten aan te pakken en te blijven innoveren in het creëren van inspirerende en functionele ruimtes.

Verfijn elke ruimte met onze op maat gemaakte decoratieve textielframes - ontworpen en geplaatst voor een onmiskenbare stijlboost.

Carl Exel
ROC van Twente

Meer weten over vakkundig ontworpen textielframes?

Neem contact op