Top

Webshop en marketing middelen
voor KPNNetwerk

KPNNetwerk en de Wereld van Glasvezel

KPNNetwerk speelt een cruciale rol in de aanleg en het beheer van glasvezelnetwerken, wat de digitale snelweg vormt voor internet, televisie en telefonie. Deze dunne vezels maken het mogelijk om informatie met de snelheid van het licht te verzenden, waardoor een wereld van mogelijkheden wordt geopend.

Naast de technische aspecten, informeert KPNNetwerk burgers en bedrijven over de voordelen van glasvezel en biedt ondersteuning bij vragen over de installatie ervan. Vaak gebeurt dit via lokale servicepunten, zoals informatiebussen of shop-in-shop ruimtes in winkelcentra, waar professionals ter plekke ondersteuning bieden.

"Wij ontwikkelden een webshop voor intern gebruik, waar promotiemateriaal eenvoudig en efficient besteld kan worden door KPN."

Carl Exel - Commercieel directeur

Langdurige Samenwerking: Ondersteuning van KPNNetwerk

Alfabet Creatieve Fabriek heeft al jarenlang een nauwe samenwerking met de marketingafdeling van KPN Netwerk. We leveren en produceren diverse communicatiemiddelen, variërend van projectborden tot het beletteren van informatiebussen. Dankzij onze creativiteit en technische expertise kunnen we snel schakelen en hoogwaardige resultaten leveren.

Efficiënt Bestelproces: Optimalisatie van het Bestelsysteem

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het leveren en produceren van POS-materiaal. Om dit proces te vereenvoudigen, hebben we een intern bestelsysteem ontwikkeld, waardoor medewerkers eenvoudig promotioneel materiaal kunnen bestellen. Met onze voorraadbeheerfunctie is de beschikbaarheid van materialen altijd transparant en direct inzichtelijk voor alle betrokkenen.

Informatie over dit project?

KPNNetwerk.NL

Meer weten over onze oplossingen?

Klik hier!