Top

Navigatie en Signage op het Terrein van Jarola

Efficiënte Routing voor het Terrein van Jarola

Om transport, klanten, bezoekers en personeel soepel te begeleiden op het uitgestrekte terrein van Jarola, hebben we een doordachte routing geïmplementeerd. Ons team van experts heeft nauw samengewerkt met Jarola om de routingbehoeften te analyseren en een gedetailleerd routingplan op te stellen.

Optimalisatie van Logistieke Routes Bij Jarola

In het routingplan hebben we onder andere gekeken naar de meest efficiënte logistieke routes naar de diverse ingangen en locaties op het terrein. Hierbij lag de focus op het minimaliseren van transporttijd en het verbeteren van de algehele doorstroming.

Verbeterde Zichtbaarheid en Duidelijkheid voor Jarola

Verder hebben we de zichtbaarheid vanaf de aanrijrichtingen geanalyseerd en specifieke verwijzingen en aanduidingen bepaald om de duidelijkheid te vergroten. Dit zorgt ervoor dat bezoekers en personeel gemakkelijk hun weg kunnen vinden op het terrein.

Ontwerp en Implementatie van Routing Elementen

Het routingplan hebben we vertaald naar verschillende routingelementen die passen bij de omgeving en zowel functioneel als decoratief zijn. Hierbij hebben we de huisstijl van Jarola naadloos geïntegreerd, waardoor de routing een versterkend effect heeft op de algehele bedrijfsuitstraling.

‘‘Elementen die passend zijn qua formaat en zowel functioneel als decoratief zijn”

Groot Formaat Zuilen voor Hoofdingangen

Een opvallend onderdeel van de routing zijn de vier grootformaat zuilen van maar liefst 5 meter hoog, die strategisch bij elke hoofdingang zijn geplaatst. Deze zuilen, vervaardigd van gespoten aluminium plaatwerk op een aluminium gelast binnenframe, dienen als herkenningspunten en bieden essentiële informatie aan bezoekers.

Efficiënte Installatie en Implementatie

Deze imposante zuilen zijn met behulp van een kraan geplaatst, waarbij vooraf betonplaten met een gewicht van 1500 kg op een zandbed zijn gelegd. Hierop zijn de stalen voetplaten van de zuilen bevestigd voor optimale stabiliteit.

Volledige Implementatie van de Routing bij Jarola

De routing is compleet doorgevoerd op het terrein en in de verschillende panden, met kleinere zuilen, verwijs- en aanduidingsborden, dock- en loopdeurnummering en stellingborden. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en duidelijke navigatie voor alle gebruikers van het terrein.

Onze vakkenners gaan graag voor je aan de slag met een oplossing op maat. Naast een goed logistiek plan, verliezen zij ook jouw huisstijl en een goede zichtbaarheid niet uit het oog.

Meer weten over bewegwijzering? Neem dan contact met ons op

Contact