Top

Jarola: Een interieur met een
eigen karakter

Op Maat Gemaakt: Kantoorinrichting voor Jarola

Jarola heeft ons benaderd om hun kantoorinterieurs te transformeren. Het bestaande plan voor de inrichting, voorzien van meubilair verzorgd door Bruinsma, diende als uitgangspunt.

Uniek Ontwerp: Eigen Karakter Toegevoegd

We hebben dit plan verder uitgewerkt en een ontwerp gecreëerd dat het eigen karakter van het bedrijf beter tot uiting brengt in de kantoren en openbare ruimtes.

‘‘Meer eigen karakter door het toepassen van kleuren en unieke fotografie op de wanden.’’

Meer eigen karakter door het toepassen van kleuren op de wanden en specifieke foto afbeeldingen.

Hiervoor is een kleurenpallet opgesteld in blauw en groentinten, die aansluiten bij de huisstijl en de gekozen meubelen en meubelstoffen. Specifieke foto afbeeldingen zijn onder andere in de thema’s ‘product’ en ‘historie’ als interieurdoek in zwarte textielframes opgespannen. De glaswanden van de kantoren zijn voorzien van een grafisch lijnen spel, afgeleid van de vormentaal van het logo. Deze lijnen zijn uitgevoerd in vinyl met een ets glas imitatie in 3 speciaal geprinte kleuren.

Interieur van kantoren is doorgaans neutraal van sfeer en formeel ingericht. Ben je ook benieuwd naar onze ideeën om meer het eigen karakter van je bedrijf in je kantoren toe te passen?

Ontdek onze verbeterde navigatie en uitgebreide faciliteiten

Geef je kantoren karakter
Jarola
-