Top

Een interieur met een
eigen karakter

Van Jarola kregen wij de vraag het interieur van hun kantoren aan te kleden. Het plan voor de inrichting met meubilair, gemaakt en verzorgd door Bruinsma, kregen wij hiervoor als basis. Wij hebben aansluitend op dit plan een ontwerp gemaakt waarbij meer het ‘eigen karakter’ van het bedrijf is aangebracht in de kantoren en openbare ruimtes.

‘‘Meer eigen karakter door het toepassen van kleuren en unieke fotografie op de wanden.’’

Meer eigen karakter door het toepassen van kleuren op de wanden en specifieke foto afbeeldingen.

Hiervoor is een kleurenpallet opgesteld in blauw en groentinten, die aansluiten bij de huisstijl en de gekozen meubelen en meubelstoffen. Specifieke foto afbeeldingen zijn onder andere in de thema’s ‘product’ en ‘historie’ als interieurdoek in zwarte textielframes opgespannen. De glaswanden van de kantoren zijn voorzien van een grafisch lijnen spel, afgeleid van de vormentaal van het logo. Deze lijnen zijn uitgevoerd in vinyl met een ets glas imitatie in 3 speciaal geprinte kleuren.

Interieur van kantoren is doorgaans neutraal van sfeer en formeel ingericht. Ben je ook benieuwd naar onze ideeën om meer het eigen karakter van je bedrijf in je kantoren toe te passen?