Top

Gevelreclame
van 4 meter hoog!

Voor het nieuwe bedrijfspand van Jarola op het industrieterrein in Coevorden hebben wij de gevelreclame gerealiseerd. Van ontwerp tot uitvoering een uitdagende opdracht.

In de ontwerpfase werd positie, formaat en vorm bepaald. De positie werd bepaald aan de hand van zichtlijnen en formaat aan de hand van beschikbaar oppervlak, gewenste zichtbaarheid en welstandseisen.

Al deze onderdelen meegenomen hebben we een ontwerp neergelegd, met advies om aan de N34 zijde gevelreclame toe te passen van 4 meter hoog! In een vorm passend bij de huisstijl.

De groot formaat letters zijn uitgevoerd in een aluminium doeklichtbak profiel. Per letter is er een raamwerk van aluminium gelast, waarvan de zijkanten bekleed met in vorm gezette, en in specifieke Ral kleur gespoten, aluminium kappen. De voorkant van de letters is uitgevoerd in doek.

Om Jarola ook ’s avonds en ’s nachts zichtbaar te maken in de omgeving is de gevelreclame in verlichte vorm toegepast. Binnen de letters zijn hiervoor LED modules aangebracht, waarvan de lichtsterkte berekend en dimbaar is.

De 4 meter hoge letters zijn geplaatst door onze montage partner IP lichtreclame.

Met als eindresultaat; Gevelreclame perfect in verhouding, passend bij het pand en de omgeving, zichtbaar vanaf de N34!

“Een goede vorm van gevelreclame is juist gepositioneerd, goed geproportioneerd en zorgt voor herkenbaarheid!”

Mirjam Reurink, adviseur-projectleider

Meer weten over onze oplossingen?

Klik hier!