Top

Gevelreclame voor Jarola
van 4 meter hoog!

Gevelreclame voor het Nieuwe Bedrijfspand van Jarola

De gevelreclame voor Jarola’s nieuwe bedrijfspand is een staaltje vakmanschap waar we trots op zijn. De grootformaat letters zijn uitgevoerd in een aluminium doeklichtbak profiel, met een zorgvuldig gelast raamwerk per letter. De zijkanten zijn bekleed met aluminium kappen, in specifieke RAL kleuren gespoten voor een naadloze integratie met de omgeving. Voor een opvallend effect is de voorkant van de letters uitgevoerd in doek, wat bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht.

Om Jarola ook ’s avonds en ’s nachts in de omgeving zichtbaar te maken, is de gevelreclame voorzien van verlichting. Binnen de letters zijn LED-modules aangebracht, waarbij de lichtsterkte zorgvuldig is berekend en dimbaar is ingesteld. Zo blijft de reclame niet alleen overdag, maar ook ’s nachts goed zichtbaar, waardoor de zichtbaarheid en herkenbaarheid van Jarola worden versterkt.

Strategisch Ontwerp: Positie, Formaat en Vorm

In de ontwerpfase werden belangrijke aspecten zoals positie, formaat en vorm nauwkeurig bepaald. De positionering werd strategisch vastgesteld op basis van zichtlijnen, terwijl het formaat werd afgestemd op het beschikbare oppervlak, de gewenste zichtbaarheid en de welstandseisen.

Gedurfd Voorstel: 4 Meter Hoogte aan de N34 Zijde

Met al deze elementen in gedachten, hebben we een gedurfd ontwerp gepresenteerd, waarbij we aanbevolen om aan de zijde van de N34 gevelreclame van maar liefst 4 meter hoogte toe te passen. Dit alles werd vormgegeven in lijn met de kenmerkende huisstijl van Jarola.

Gevelreclame voor Jarola

De gevelreclame voor Jarola’s nieuwe bedrijfspand is een waar kunstwerk van vakmanschap. De grootformaat letters zijn vervaardigd in een aluminium doeklichtbak profiel, waarbij elk letter een zorgvuldig gelast raamwerk van aluminium heeft. De zijden zijn bedekt met in vorm gezette aluminium kappen, gespoten in specifieke RAL kleuren om naadloos te passen bij de omgeving. De voorkant van de letters is uitgevoerd in doek, wat bijdraagt aan de esthetische aantrekkingskracht van de reclame.

Verlichting: Visibiliteit Dag en Nacht

Om Jarola’s aanwezigheid ’s avonds en ’s nachts te versterken, is de gevelreclame voorzien van verlichting. LED-modules zijn strategisch binnen de letters geplaatst, waarbij de lichtsterkte zorgvuldig is afgestemd en dimbaar is ingesteld. Hierdoor blijft de reclame niet alleen overdag, maar ook ’s nachts goed zichtbaar, wat bijdraagt aan de herkenbaarheid en visibiliteit van Jarola in de omgeving.

Expert Installatie: Perfectie Geleverd door IP Lichtreclame

De indrukwekkende 4 meter hoge letters zijn geplaatst door onze gewaardeerde montagepartner, IP Lichtreclame. Hun expertise en toewijding staan garant voor een perfecte installatie die perfect in verhouding is met het pand en de omgeving. Het resultaat is een gevelreclame die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de aanwezigheid van Jarola benadrukt en zichtbaar is vanaf de N34.

“Een goede vorm van gevelreclame is juist gepositioneerd, goed geproportioneerd en zorgt voor herkenbaarheid!”

Mirjam Reurink, adviseur-projectleider

Meer weten over onze oplossingen?

Klik hier!