Top

Nieuwe huisstijl
Groot Zevert Livestock

Voor Groot Zevert Livestock in Eibergen mochten wij een nieuwe huisstijl ontwerpen.

Groot Zevert is een nationaal en internationaal opererend veetransportbedrijf dat sinds 26 augustus 2019 is overgenomen door Hendrie Dijk en Jan Schuttert. Met deze overname is ons gevraagd kritisch te kijken naar de uitstraling van het bedrijf in de vorm van een nieuwe huisstijl.

Ook een (nieuwe) huisstijl voor uw bedrijf?
Neem contact met ons op!

Contact

We wilden een huisstijl creëren waarmee Groot Zevert Livestock een eigentijdse uitstraling zou krijgen die aansluit bij hun waarden.

Belangrijk hierbij was dat deze uitstraling geïntroduceerd zou worden zonder de vaste klanten en het personeel, die vaak al jaren verbonden zijn aan het bedrijf, te ‘vervreemden’. Onderdeel hiervan was de ontwikkeling van een stappenplan voor een geleidelijke introductie bij klant en personeel.

Meer informatie

We zijn gestart met het introduceren van een nieuw logo.

Hiervoor hebben we een aantal conceptvoorstellen gedaan en zijn in overleg met Groot Zevert tot een definitief voorstel gekomen. Het logo symboliseert de vervoersstromen door middel van de twee pijlen. Tegelijkertijd staat het voor de kerntaken van het bedrijf door de letters L en S erin te verwerken, staande voor ‘Livestock’.

 

 

 

 

Het nieuwe logo hebben we vervolgens doorgevoerd over tal van uitingen.

Zo hebben we een website, social mediapagina’s, gevelreclame, briefpapier en uiteraard het wagenpark ontwikkeld. Daarnaast hebben we zaken als kleur- en materiaalgebruik vastgelegd in een huisstijlhandboek.

 

 

 

 

 

“Alfabet heeft ons goed kunnen helpen met onze zoektocht naar een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Wij waren verrast door de ontwerpen en vinden dat er goed naar ons geluisterd is. De ontwerpers zijn creatief, professioneel en modern. De communicatie verloopt via korte lijntjes en dit zorgt voor een prettige samenwerking.”

Bianca Dijk, Groot Zevert

Verrassend, creatief en effectief

Meer over vormgeving