Top

Nieuwe huisstijl
Groot Zevert Livestock

Een Nieuw Gezicht: Huisstijlvernieuwing voor Groot Zevert Livestock

We kregen de kans om een nieuwe huisstijl te ontwerpen voor Groot Zevert Livestock in Eibergen. Dit nationaal en internationaal opererend veetransportbedrijf werd op 26 augustus 2019 overgenomen door Hendrie Dijk en Jan Schuttert. Na de overname was er behoefte aan een kritische herziening van de bedrijfsuitstraling, wat resulteerde in het ontwerp van een nieuwe huisstijl.

Ook een (nieuwe) huisstijl voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op!

Contact

Moderne Huisstijl voor Groot Zevert Livestock

We wilden een huisstijl creëren waarmee Groot Zevert Livestock een eigentijdse uitstraling zou krijgen die aansluit bij hun waarden. Belangrijk hierbij was dat deze uitstraling geïntroduceerd zou worden zonder de vaste klanten en het personeel, die vaak al jaren verbonden zijn aan het bedrijf, te ‘vervreemden’. Onderdeel hiervan was de ontwikkeling van een stappenplan voor een geleidelijke introductie bij klant en personeel.

Meer informatie

Groot Zevert

We zijn gestart met het introduceren van een nieuw logo.

Hiervoor hebben we een aantal conceptvoorstellen gedaan en zijn in overleg met Groot Zevert tot een definitief voorstel gekomen. Het logo symboliseert de vervoersstromen door middel van de twee pijlen. Tegelijkertijd staat het voor de kerntaken van het bedrijf door de letters L en S erin te verwerken, staande voor ‘Livestock’.

 

 

 

 

Het nieuwe logo hebben we vervolgens doorgevoerd over tal van uitingen.

Zo hebben we een website, social mediapagina’s, gevelreclame, briefpapier en uiteraard het wagenpark ontwikkeld. Daarnaast hebben we zaken als kleur- en materiaalgebruik vastgelegd in een huisstijlhandboek.

 

 

 

 

 

“Alfabet heeft ons goed kunnen helpen met onze zoektocht naar een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Wij waren verrast door de ontwerpen en vinden dat er goed naar ons geluisterd is. De ontwerpers zijn creatief, professioneel en modern. De communicatie verloopt via korte lijntjes en dit zorgt voor een prettige samenwerking.”

Bianca Dijk, Groot Zevert

Verrassend, creatief en effectief

Meer over vormgeving