Top

Rebranding voor
Camping Ommerland

Van het najaar 2020 tot de zomer van 2021 zijn wij op voormalig camping Besthmenerberg in Ommen druk bezig geweest met een complete rebranding en vernieuwing van het park. Inmiddels gaat de camping verder onder de naam Ommerland.

Voor het receptiegebouw gaven we zowel het interieur als het exterieur een nieuwe uitstraling passend bij de huisstijl en de waardes van Ommerland. Zo ontworpen we voor het interieur kastenwanden en een geheel nieuwe receptiebalie. De gevel werd voorzien van nieuwe houten gevelbekleding en uiteraard het logo van Ommerland. Alles geheel in eigen huis gemaakt.

Routing

Ommerland is een riant vakantiepark met veel faciliteiten. Om te zorgen dat gasten snel een faciliteit, accommodatie of kampeerveld kunnen vinden ontwikkelden, we unieke bewegwijzering. Geheel in lijn met het natuurlijke karakter van het park.

NuNature bijgebouw

NuNature verzorgd op Ommerland diverse outdoor activiteiten. Onderdeel hiervan is verhuur van E-bikes en E-choppers. Ter ondersteuning van deze verhuur-activiteiten ontworpen wij een bijgebouw die wij tevens mochten uitvoeren en plaatsen.

Informatie over dit project?

Om onze ideeën voor Ommerland zo duidelijk mogelijk te presenteren maakten we van alle uitingen 3D-visualisaties.

Chris Froon, Grafisch Vormgever

Meer weten over onze oplossingen?

Klik hier!