Top

Concept Store:
Een winkel begint hier!

Beleving in concept stores: onze expertise in ontwerp en uitvoering

Een concept store wordt versterkt door de beleving in de winkel. Alfabet Creatieve fabriek heeft ervaring met de inrichting en uitvoering van concept stores (ook wel pop up shops genoemd).

Omdat wij projecten van ontwerp en productie tot en met het plaatsen van concept uitingen verzorgen, zijn wij voor u de ideale partner die dit voor u kan realiseren.

Een afspraak maken

Concept Store 3D visualisatie

Vanuit een 2 dimensionaal ontwerp maken wij 3D visuals, om een concreet beeld te kunnen geven van wat het daadwerkelijk gaat worden. Bij elk ontwerp wordt er rekening gehouden met de materialen die verkrijgbaar zijn. Immers verzorgen wij zelf de productie en de uitvoering van de in te zetten middelen. Daar staat tegenover dat de lijnen kort zijn. Gedurende het ontwerpproces wordt frequent overleg gepleegd met de productieafdeling.

Offerte aanvragen

Concept Store productie en uitvoering

Wij zijn er volledig op ingericht om kasten, banken, tafels en wanden op maat te maken. Doordat wij tevens een signbedrijf zijn en wij grootformaat print systemen hebben, kunnen wij op verschillend materiaal en verschillende formaten printen. Zo produceren wij in eigen huis spandoeken, panelen en andere media. Onze productie medewerkers bestaan uit interieur- en standbouwers, technische medewerkers en sign medewerkers. Bovendien zijn onze medewerkers in staat om vloeren en wanden te plaatsen en wanden met full color behang te bekleden. Het grote voordeel van productie in eigen huis is dat wij winkels in zeer korte tijd kunnen inrichten volgens voorgesteld ontwerp.

Productieruimtes bij Alfabet Creatieve Fabriek

Zoals aangegeven heeft Alfabet Reclame de ruimte en de middelen in huis om projecten zoals een concept store volledig op maat te realiseren. Niet alleen de productie, maar ook logistiek heeft Alfabet het mooi voor mekaar. Er is een groot wagenpark beschikbaar, zoals bedrijfsbussen en vrachtwagens.

Een afspraak maken

Popup winkel Glasfaser