Top

Bouwbord voor jouw bouwproject - Alfabet Reclame

Bouwbord laten maken

Een bouwbord is een krachtig middel om een bouwproject te communiceren naar voorbijgangers, potentiële kopers, investeerders en andere belanghebbenden. Het biedt een visuele weergave van het project. Ook kan het informatie bevatten zoals de naam van het project, het bouwbedrijf, de architect, het eindresultaat of contactgegevens voor meer informatie.

Bij Alfabet Creatieve Fabriek begrijpen we het belang van een goed ontworpen en professioneel gemaakt bouwbord. Met onze jarenlange ervaring en expertise staan we klaar om jouw bouwproject te voorzien van een op maat gemaakt bouwbord dat de aandacht trekt en de boodschap duidelijk communiceert.

Ons proces begint met een grondige inventarisatie van jouw wensen en eisen. We bespreken een aantal dingen. Denk hierbij aan het doel van het bouwbord, de gewenste uitstraling, de locatie waar het bord geplaatst zal worden en eventuele specifieke informatie die moet worden opgenomen. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag om een uniek en aansprekend ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jouw project en merkidentiteit. Na goedkeuring van het ontwerp gaan we over tot de productie van het bouwbord. We gebruiken hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat het bord duurzaam is en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Ons ervaren team zorgt vervolgens voor de plaatsing van het bouwbord op de gewenste locatie, waarbij we rekening houden met alle relevante regelgeving en veiligheidsvoorschriften.

 

Een afspraak maken

Maatwerk Communicatieborden voor Diverse Projecten

Voor diverse projecten is effectieve communicatie van essentieel belang. Of het nu gaat om nieuwbouw, wegaanleg, of vastgoedverkoop/verhuur, wij bieden maatwerk borden die perfect passen bij jouw behoeften. Onze borden zijn op maat gemaakt voor elke situatie. Van het informeren van voorbijgangers over een bouwplaats tot het promoten van beschikbare panden, onze borden trekken de aandacht en communiceren de boodschap duidelijk. Ons proces begint met een analyse van de vereisten en doelstellingen van het project. Vervolgens creëren onze ontwerpers een uniek en aansprekend ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp gaan we over tot productie en plaatsing, waarbij we rekening houden met alle relevante regelgeving. Met onze maatwerk communicatieborden ben je verzekerd van een effectieve manier om jouw project te promoten.

Laat je inspireren door onze creatieve sign oplossingen

Materiaalkennis en creatief denken komen bij sign & print samen. Mirjam Reurink is onze projectmanager Sign & Print met meer dan 12 jaar ervaring.

Een greep uit ons werk

Aangenaam! Kennis maken?
Neem vrijblijvend contact op.