Top

Webshop en marketing middelen
voor KPNNetwerk.NL

KPN NetwerkNL is verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer van het netwerk voor internet, televisie en telefonie. De basis hiervoor is glasvezel; deze haar-dunne vezels kunnen informatie digitaal en met de snelheid van het licht versturen.

Naast het beheren en aanleggen informeert KPNNetwerk.nl inwoners en bedrijven over de mogelijkheden van glasvezel en beantwoorden ze vragen die er zijn rondom de aanleg ervan. Vaak gebeurt dit op locatie door middel van servicepunten. Denk hierbij aan een informatiebus of een shop-in-shop ruimte in een winkelcentrum.

"Wij ontwikkelden een webshop voor intern gebruik, waar promotiemateriaal eenvoudig en efficient besteld kan worden door KPN."

Carl Exel - Commercieel directeur

Al jaren een connectie

Sinds jaren ondersteunen wij de marketingafdeling van KPNNetwerkNL in de uitvoering en levering van uiteenlopende communicatiemiddelen. Dit kan gaan om het produceren en plaatsen van projectborden, meedenken in concepten tot het beletteren van informatiebussen.

Door de combinatie van creativiteit en technische kennis is de doorlooptijd van idee naar uitvoering kort en de kwaliteit hoog, zonder dat er veel schakels aan te pas komen.

Een gestroomlijnd bestelsysteem

Een onderdeel van onze werkzaamheden is het leveren en produceren van POS-materiaal (Point of Sales materiaal). Dit betreft promotioneel materiaal dat besteld kan worden door diverse mensen binnen de organisatie. Om dit proces te stroomlijnen ontwikkelden wij een eenvoudige (interne) webshop waar dit materiaal besteld kan worden. Omdat wij ook de voorraad beheren is ook deze inzichtelijk in het systeem.

Informatie over dit project?

Meer weten over onze oplossingen?

Klik hier!