Alfabet Reclame
Vriezendijk 1, 7683 PL Den Ham (Overijssel)

Standbouw

Standbouw projecten uitgelicht

We mogen niet klagen gezien de afgelopen maanden. Wij hebben een drukke standbouw periode achter de rug. En bovendien kunnen we de komende periode weer mooie nieuwe projecten verwachten.

In de meeste gevallen kiezen wij projecten uit die we willen toelichten op onze website. Maar omdat de opdrachten uiteenlopen en we ook een aantal nieuwe klanten hebben mogen bedienen, konden we geen keuze maken. De laatste nieuwe klanten die ons hebben gevonden zijn: Kijlstra Beton, Traffic Builders en MBI B.V.

Voor Kijlstra Beton hebben we een beursstand met groot plafond element ontwikkeld voor de Infra Relatiedagen Hardenberg. Voor Traffic Builders hebben wij de beursstand van ontwerp tot en met de op- en afbouw in de jaarbeurs te Utrecht verzorgd. En voor MBI B.V. hebben we de beursstand verzorgd voor de beurs de Groene Sector Hardenberg.

Deze beursstands willen wij u niet onthouden

Een groot deel van onze standbouw klanten hebben hun huidige stand weer door ons laten bouwen of aanpassen. Drie van deze klanten willen we nog even toelichten. Het afgelopen jaar heeft Fireproof, Schurter Electronics en Conrad meermalen hun standbouw laten verzorgen door Alfabet Reclame. Hieronder hebben we de stands weergegeven.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag naar onze adviseur!

(0546) 67 37 70

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.