Alfabet Reclame
Vriezendijk 1, 7683 PL Den Ham (Overijssel)

Tweehek Groepsaccommodaties

Nieuwe website voor Tweehek Groepsaccommodaties

Wij hebben een nieuwe website voor Tweehek Groepsaccommodaties gelanceerd. Deze WordPress website is verdeeld over 3 groepen. Waardoor het voor de bezoeker inzichtelijk wordt gemaakt welke optie de beste keuze is voor het aantal gewenste personen.

Een paar klikken maak het voor de bezoeker eenvoudig om de juiste informatie te vinden. Niet alleen worden de groepsaccommodaties uitgelicht. Maar ook verscheidene activiteiten en arrangementen worden vermeld. En tenslotte hun Tweehek Tours optie maakt het verhaal helemaal compleet.

Nieuwe website voor Tweehek Groepsaccommodaties

We hebben in het verleden een website gemaakt voor Tweehek Jeugdvakanties. In dezelfde stijl is ook de nieuwe website voor Tweehek Groepsaccommodaties ontwikkeld. Beide websites staan boordevol informatie welke wordt ondersteund door sfeervolle afbeeldingen.

Voor beide websites is reservering software geïntegreerd. Hiermee zijn de kosten ook meteen inzichtelijk.

bekijk website

Nieuwe Portal voor Tweehek

Met de bedoeling om alle faciliteiten van Tweehek inzichtelijk te krijgen, is er een portal gemaakt. Deze portal kan door Tweehek aangepast worden met het WordPress beheersysteem.

bekijk website

WordPress websites

Alfabet Reclame maakt websites in WordPress. Dit is een specifieke keuze geweest. Omdat deze software gebruiksvriendelijk is en omdat deze software bij de meeste hosting providers wordt ondersteund. Bovendien wordt regelmatig WordPress software voorzien van veiligheidsupdates. Maar ook is er voldoende keuze in plugins waardoor aan specifieke wensen kan worden voldaan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag naar onze adviseur!

(0546) 67 37 70


Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.