Alfabet Reclame
Vriezendijk 1, 7683 PL Den Ham (Overijssel)

Winkelinrichting

Winkelinrichtingen gerealiseerd

De 2D en 3D presentaties ‘vliegen’ de laatste tijd heen en weer door ons bedrijf. Diverse interieurbouw projecten en met name winkelinrichtingen worden afgerond.
In dit artikel worden twee locaties onder de aandacht gebracht waarbij de winkelinrichtingen zijn gerealiseerd.

Winkelinrichting Deutsche Glasfaser

Voor het eerste project zijn we naar het Duitse plaatsje Titz afgereisd om een winkel voor Deutsche Glasfaser in te richten. Omdat het een conceptstore betreft en de duur van deze winkel over het algemeen kort is hebben wij mooie oplossingen. Immers is de insteek van deze conceptstore om de diensten op korte termijn in de regio te promoten. In dit geval speelt snelheid van bijvoorbeeld glasvezel aansluitingen een belangrijke rol bij mensen. Kortom: deze conceptstore speelt met dit concept in op de behoefte van de doelgroep.

De beleving is geheel in stijl zoals Deutsche Glasfaser voor ogen had. Met hun opvallende kenmerkende blauwe kleur en sprekende afbeeldingen wordt er in Duitsland snellere internet verbinding aangeboden.

Wij hebben aluminium textielframes met doeken gebruikt voor de eyecatchers. 40 Inch beeldschermen zijn geïnstalleerd voor meer beleving in de winkel. We hebben tapijt gelegd en het meubilair is voor deze winkel uitgekozen.

Winkelinrichting Waanders Rijwielen

Van ontwerp tot uitvoering hebben we de winkelinrichting gerealiseerd voor Waanders Rijwielen in Den Ham. Het is met recht een hele mooie winkel geworden, waar wij best wel een beetje trots op zijn. Diverse full color afbeeldingen worden afgewisseld op stijlvolle displays en achterwanden.

Evenals een aantal houten display wanden is de balie voorzien van een logo bestaande uit freesletters. Bovendien hebben we fullcolor wanden geplaatst die bestaan uit textieldoeken die sfeervol worden verlicht door powerled verlichting.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag naar onze adviseur!

(0546) 67 37 70


Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.