Alfabet Reclame
Vriezendijk 1, 7683 PL Den Ham (Overijssel)
Stand Heuver

Inspiratie

Zien en gezien worden!

Wat kan standbouw voor u betekenen?

Je vraagt je soms wel af waarom er jaarlijks toch zoveel beurzen en netwerkevents worden georganiseerd. Er is namelijk een tijd geweest dat de beursdeelname minder was dan voorheen. Tegenwoordig zien steeds meer bedrijven het nut van beurzen weer in. De economische groei zorgt voor nieuwe creatieve ideeën die gepresenteerd moeten worden.

Veelal zijn beursmanagers gericht op zoek naar events die aansluiten bij de doelgroep en doelstellingen van het bedrijf. Daarbij wordt meteen rekening gehouden met de grootte en uitstraling van de beursstand.

Specialist in standbouw

Alfabet Reclame is gespecialiseerd in standbouw oplossingen. Dit uit zich in 3D visuals en de concrete uitvoering ervan. Maatwerk standbouw, modulaire standbouw en beurspresentaties voor kleinere beursoppervlakken, in alles denken wij met u mee en bieden we zogenaamde turnkey oplossingen. Wij leveren standbouw uit voorraad en wij hebben de ruimte om de opslag van het standbouw materiaal voor u te regelen, zodat u de volgende keer weer net zo verzorgd uw beursdeelname beleeft.

Wij begeleiden uw beursevenement graag voor u. Om te beginnen hebben we een lijst met beurzen samengesteld die de komende tijd gaan spelen. Wellicht zit er iets voor u bij.

 

laat uw standbouw verzorgen

 Bel 0546 – 67 37 70

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.