Top

Het communiceren van corona-maatregelen binnen jouw bedrijf

Een groot deel van de corona-maatregelen zal de komende tijd nog van kracht blijven. Zo zal bijvoorbeeld social distancing nog voor een lange tijd een rol blijven spelen in de samenleving. Voor bedrijven, instellingen, scholen, recreatieparken, winkels, enz. is het dan ook essentieel om het belang van de maatregelen te blijven herhalen en op een duidelijke wijze onder de aandacht te brengen.

Doe dit op een nette manier en zorg ervoor dat de communicatie-uitingen bij jouw huisstijl passen. Alfabet Reclame kan jou hier perfect bij ondersteunen. Lees hieronder het handboek, waarin wij jou op weg helpen met diverse communicatie-uitingen!

 

 

Inmiddels zijn wij voor veel verschillende organisaties al aan de slag gegaan met het ontwikkelen van diverse middelen om de corona-maatregelen te communiceren. Dit varieert van een goed ontwerp in huisstijl tot een praktische invulling, zoals het plaatsen van kuchschermen en wanden.

Behoefte om binnen of rondom jouw bedrijf de Corona-maatregelen op een duidelijke en nette wijze te communiceren?  Wij helpen je uiteraard graag!

 

  Neem contact op