Top

Gezocht: grafisch vormgever voor 20 uur per week

 

Hoe breng je het beste een boodschap over? Hoe voeg je sfeer en beleving toe aan een ruimte? Hoe val je op in een plek vol prikkels? En op welke manier wijs je je gasten het beste de weg naar en in je pand?

Jij, als grafisch vormgever, weet dat het antwoord op deze vragen schuilt in de kracht van visuele communicatie. Jij kunt de wensen van onze klanten omzetten in concepten en deze vervolgens vertalen naar visuele uitingen.

Bij deze visuele uitingen kun je onder andere denken aan het ontwerpen van een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, autoreclame en het design voor een beursstand. Hiervoor ben je uiteraard vaardig met de programma’s van Adobe, maar het is ook een pré als je ervaring hebt met 3D ontwerpen.

Verder heb jij een MBO- of HBO-opleiding afgerond op het gebied van vormgeving, sta je open voor een nieuwe uitdaging en ben je communicatief sterk.

Dit bieden wij jou!

  • Een leuke, afwisselende functie bij een groeiend bedrijf
  • Een gezellige werkomgeving
  • De ruimte om zelfstandig te werk te gaan en je creativiteit kwijt te kunnen
  • Creatieve, ambitieuze collega’s die niet kunnen wachten om met jou samen te werken

Herken je jezelf in de functie-eisen en kun je niet wachten om aan de slag te gaan?Mail dan je CV met motivatie naar: info@alfabetreclame.nl

Neem voor meer informatie contact op met: 0546-673770

 

  Neem contact op

Benieuwd naar wat wij zoal doen?

  Een greep uit ons werk