Top

De vakkenners van Alfabet: Berjon Grotemarsink, technisch medewerker

Bij Alfabet Reclame werken mensen die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in een bepaald vak: echte ‘vakkenners’. Van grafische vormgeving tot autoreclame en van drukwerk tot standbouw. Deze maand uitgelicht: Berjon Grotemarsink, technisch medewerker.

“Ik ben sinds 2011 werkzaam bij Alfabet. Daarvoor heb ik gewerkt als timmerman, maar ik was een keer toe aan iets anders. Vandaar dat ik toen hier terecht ben gekomen. Ik ben bij Alfabet hoofdzakelijk bezig met het technische gedeelte, dus onder andere gevelreclame, standbouw, plakwerk en nog veel meer.”

“Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik veel onderweg ben. Op die manier kom ik veel verschillende plekken. Ook vind ik het leuk dat ik veel dingen zelf mag maken en uitwerken. Ik ben dus vaak creatief bezig en heb veel afwisselend werk. Die variatie vind ik fijn, want ik vind het erg saai als ik veel van hetzelfde werk moet doen. Ik doe liever niet elke dag hetzelfde, maar dat komt hier gelukkig niet veel voor. De ene dag ben ik onderweg, de andere dag sta ik op de werkplaats dingen te maken.”

“Ik ben vaak creatief bezig en heb veel afwisselend werk.”

“Doordat er hier zoveel verschillend werk te doen is, is mij niet per se een klus bijgebleven die ik echt het leukste vond om te doen. Wel vind ik het altijd goed om te zien hoe wij bij sommige klussen echt van helemaal niets tot een mooi eindproduct komen. Dat is bijvoorbeeld bij gevelreclame vaak zo. Ook vind ik het leuk dat ik zelf dingen mag uitdenken en alles van begin tot eind mag klaarmaken. Die afwisseling is het mooiste.”

“Ik vind het goed om te zien hoe wij bij sommige klussen echt van helemaal niets tot een mooi eindproduct komen.”

Benieuwd naar onze andere vakkenners?

  Bekijk ons blog