Top

Aankleden van kantoor,- en bedrijfsruimte: decoratief én functioneel

Een optimaal ingericht kantoor en bedrijfsruimte  is zowel representatief als functioneel. Naast meubilair en machines hebben ruimtes meer nodig. Alfabet verzorgt het conceptontwerp en de uitvoering waarbij binnen  kantoren en bedrijfsruimtes sfeer en beleving wordt gebracht. Ontwerpen passend bij de gewenste uitstraling en huisstijl met toepassingen die decoratief en functioneel zijn.

Wij combineren verschillende materialen, vormen, afbeeldingen en kleuren in een ontwerp passend bij uw bedrijf en huisstijl. Uitgevoerd als los product, complete wand of verplaatsbare scheidingswand brengen wij toegevoegde waarde binnen zowel huidige als nieuw in te richtten ruimtes.

Door het toepassen van staalhoudend materiaal waar met magneten en magnetische folies op te werken is en folies wat te bewerken is met krijt,- en whiteboard stiften maken wij interactieve wanden. Denk hierbij aan wandpanelen in bv productie en kantoor ruimtes, waar informatie op kan worden weergegeven om processen te verbeteren en resultaten inzichtelijk te maken. Beschrijfbare whiteboard panelen die uitermate geschikt zijn om bijvoorbeeld te “scrummen”; een nieuwe manier van vergaderen en memoborden waar de informatie en boodschappen eenvoudig op gewisseld kunnen worden.

Door het decoratieve te combineren met het functionele maken wij van iedere ruimte een inspirerende werkomgeving.

Neem contact op met onze specialisten voor een vrijblijvende offerte of advies.
Neem contact op