Top

Bedrijfswagen bestickeren?
Alfabet Reclame regelt het goed

Rijdende reclame

Jouw wagenpark is rijdende reclame voor het bedrijf, mits de bedrijfswagens professioneel en goed bestickerd zijn. Het is belangrijk dat de bestickering van jouw bedrijfswagens aansluit bij de identiteit en uitstraling van je merk. Belettering van auto’s kan worden ingezet voor bijvoorbeeld een bedrijfswagen, auto, vrachtwagen of promotiebus. Alfabet Reclame kan de bestickering verzorgen van één bus of auto tot een heel wagenpark.

Van design tot montage

In het proces van het bestickeren van een bus, vrachtwagen of auto is het van belang dat design en productie op elkaar afgestemd zijn. Alfabet Reclame regelt het hele proces in eigen huis, waardoor dit ook uitstekend mogelijk is.

Onze grafisch vormgevers zorgen voor de perfecte vertaling van uw huisstijl naar een design. Vervolgens printen en plotten wij de bestickering, waarna de bedrijfswagen in onze overdekte hal bestickerd wordt.

Omdat je jouw bedrijfsauto niet lang uit de roulatie kan hebben, zorgt onze planner ervoor dat het moment van bestickeren zo goed mogelijk wordt afgestemd op de situatie en jouw planning.

Een afspraak maken 

Kwaliteit van vrachtwagen bestickeren

Bij het bestickeren van bedrijfswagen of vrachtwagen is het van belang dat de folie goed blijft hechten, zodat de reclame op jouw auto’s jarenlang meegaat. De kwaliteit van de bestickering is dus heel belangrijk. Wij doen er alles aan om een lange levensduur van de bestickering te garanderen.

Een greep uit ons werk

Laat je inspireren door onze creatieve sign oplossingen

Materiaalkennis en creatief denken komen bij sign & print samen. Mirjam Reurink is onze projectmanager Sign & Print met meer dan 12 jaar ervaring.

Aangenaam! Kennis maken?
Neem vrijblijvend contact op.